Da li je prepoznajete? Jedna od najlepših žena na svetu objavila fotografije iz detinjstva

Vesti 28.01.2024 13:53 0

Jedna od najuspešnijih i najpoznatijih manekenki na svetu, objavila je nekoliko fotografija iz detinjstva na svom Instagramu.

irina šajk

Printscreen/Instagram

Irina Šajk, koja je 6. januara napunila 38 godina, juče je objavila na svom Instagram profilu nekoliko fotografija iz detinjstva i oduševila svoje pratioce. Na prvoj fotografiji koja je iz tinejdžerskih dana, Irina sedi na motoru u kratkoj majici i šortsu. Druga fotografija je iz ranog detinjstva, na kojoj se vidi kako je lepa manekenka izgledala kao devojčica, a treća je fotografija sa njenom majkom Olgom.

Po tepihu se vidi da je Ruskinja

Fotografije su nastale u Rusiji, gde je lepa manekenka rođena i odrasla. Mnogi njeni pratiocu su ispod objavljenih fotografija pisali da se zbog jednog detalja vidi da je Irina Ruskinja. "Svaki Rus imao je ovaj tepih na zidu", bio je jedan od komentara, ali i mnogo sličnih čija je tmea bio tepih koji se vidi na zisu iza nje i majke koje sede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Kakva majka, takva ćerka

Neki Irinini pratioci su primetili koliko liči na majku. "Nikad pre nisam video tvoju mamu! Sad mi je jasno odakle dolaze ti geni", "Mama ti je prelepa", pisali ispod objavljenih fotografija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Irina je manekensku karijeru počela 2004. godine kada je potpisala ugovor sa jednom agencijom u Moskvi, a već posle dve godine preselila se u Pariz. Dobila je međunarodno priznanje kada se pojavila kao prvi ruski model na naslovnoj strani čuvenog magazina „Sports Illustrated Swimsuit Issue“ 2011. godine. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading