Puni 60 godina, a zgodnija od većine devojaka: El Makferson otkrila 4 stvari zbog kojih je vitka i mladolika

Vesti 22.01.2024 21:53 0

El Makferson je bila najplaćeniji supermodel na svetu, a zbog savršenog izgleda dobila je nadimak Telo 1989. godine.

el makferson

Shutterstock

Boginja modnih pista uskoro će proslaviti 60. rođendan. El je gostovala u australijskoj emisiji „Sanrajz“, a voditeljima je otkrila zahvaljujući čemu je i dalje tako zgodna i mladolika.

Australijski supermodel koja se proslavila pod nadimkom Telo zbog svog savršenog izgleda uskoro će napuniti 60 godina. U emisiji je rekla da joj nije teško da održava vitku liniju i mladolik izgled, a da se njena tajna sastoji od "ljubavi, smeha, vode i sunca".

el makferson

Profimedia

 

Izjavila je da je zdrav način života za nju prirodan i da je vremenom navikla na njega. Voditelji su je pitali hoće li se počastiti nečim što nije zdravo za svoj rođendan. El je rekla da "voli malo rođendanske torte" koje su napravljene od "biskvita i slatke pavlake".

Prošle godine je ova prelepa žena izjavila da se oslanja na biljnu hranu i organske namirnice koje kupuje sveže, na pijaci.

el makferson

Profimedia

 

"Osećam kao da smo stvarno mislili da su mladost i lepota neraskidivo povezani, sada shvatamo da su povezani dobrobit i lepota“, rekla je El.

Ona je trenutno u Australiji kako bi proslavila 10. godišnjicu svog zdravstvenog brenda „WelleCo“ i da bi dečku Dojlu pokazala svoj rodni grad.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading