"Želim ti najsrećniji rođendan": Kraljica popa čestitala ćerki punoletstvo uz dirljivu fotomontažu, za nju je imala samo reči hvale!

Vesti 23.01.2024 10:48 0

Madona je ispričala kako je Mersi bila „tiha“, „nežna“, „stidljiva“ i „stoička“ sestra i „nikada“ nije želela da „skrene pažnju“ na sebe

Madona

Printscreen/Instagram

Madona (65) je u ponedeljak je podelila slike svoje ćerke Čifundo "Mersi" Džejms za njen 18. rođendan. Slatka montaža je bila postavljena uz pozadinsku muziku Mersi koja je graciozno svirala na klaviru „Gnossienne No.1“ Erika Satija.

„Prelepa Čifundo Džejms! Danas puniš 18 godina!! Prelepa Mersi Džejms. Već si mlada žena! Prelepa afrička kraljice!! Sve si nas iznenadila!, započela je pevačica pesme „Material Girl“ svoju rođendansku poruku u natpisu na Instagramu.

Madona je ispričala kako je Mersi bila „tiha“, „nežna“, „stidljiva“ i „stoička“ sestra i „nikada“ nije želela da „skrene pažnju“ na sebe, prenosi People.

Uvek skromna i ljubazna, uvek prva koja će reći hvala. Da pospremiš sto posle večere! Da dođeš i zagrliš me i kažeš koliko nešto ceniš“, nastavila je Madona. “I uvek najodgovornija.”

„Zaista sam zapanjena ženom u koju si se pretvorila. Staložena i sjajna. Vešta i osećajna. Prava umetnica", napisala je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Madona je zatim pohvalila Mersijine muzičke sposobnosti. „Ta ruka koja ti je nekada bila zamrznuta u ustima kao dete – sada čini magiju kada sviraš klavir," napisala je ona. „Bilo da je u pitanju Erik Sati ili Čili Gonzales. Čuti te kako sviraš Šopena svake večeri na mom koncertu sa takvim samopouzdanjem je takvo uzbuđenje.”

Zatim je pohvalila Mersijine talente iza kamere.

„Ništa mi ne pričinjava veće zadovoljstvo od gledanja kako rasteš. Ti si zaista čudo“, napisala je Madona o svojoj ćerki. „Želim ti najsrećniji rođendan! Najsrećniji na svetu- zato što to zaslužuješ."

„Svet je tvoj!! Čeka da ga pokoriš. Da ga progutaš celog!!! Da dominiraš!! “, zaključila je pevačica. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading