"Volim te, ali neka hvala": Holivudska zvezda zgrozila fanove na TikToku svojom zimskom poslasticom, izneverovali su kada su videli snimak!

Vesti 20.01.2024 19:53 0

Dok je jela sneg, Riz je ponosno uskliknula: „O moj Bože, to je tako dobro“

Ris

Printscreen/TikTok/reesewitherspoon

Riz Viterspun je izbezumila obožavaoce nakon što je odlučila da iskoristi snežno vreme u svoju korist i napravi slatku poslasticu.

Glumica je u četvrtak na TikTok-u podelila svoj recept za zimski desert koje je nazvala ,,Snow Salt Chococinno".

Zvezda ,,Velikih malih laži" započinje video tako što struže sneg sa svog automobila sa dve šolje pre nego što preliva sneg slanom karamelom i čokoladnim sirupom.

Ona je objasnila: „Imali smo tonu snega u proteklih nekoliko dana, pa smo odlučili da napravimo recept, prenosi Daily Mail.

,,Prvo smo natrpali sneg u šolje i dodali slani karamel sirup i malo čokoladnog sirupa jer nam se sviđa njihov ukus."

Riz je zatim dodala malo hladnog napitka za ,,ukusni ukus kafe" kako bi kompletirala svoju kreaciju.

Ris

Printscreen/TikTok/reesewitherspoon

 

Dok je jela sneg, Riz je ponosno uskliknula: „O moj Bože, to je tako dobro“, pre nego što je desertu dala ime „Snow Salt Chococinno“.

Ipak, činilo se da fanovi nisu videli ukusnu stranu recepta, jer su umesto toga izrazili zabrinutost zbog toga što zvezda jede prljav sneg.

 

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️ ♬ Let's go - Official Sound Studio

 

Jedan je pitao: 'Zar sneg nije prljav??' dok je drugi sugerisao: 'Šta ako se ptice pokake u sneg'.

Neko drugi je prokomentarisao: „Sneg je prljav. Fuj." a drugi je uzviknuo: ,,Volim te, ali neka hvala. Sneg je tako prljav, pun bakterija." Još jedan je napisao: ,,Mislio sam da je jedenje snega opasno po naše zdravlje", a drugi je dodao: ,,prljav je i to je činjenica.... Ni kiša nije čista..." 

Neko je dodao: ,,Jesam li ja jedini zabrinut što ga je otkinula iz auta' na šta je Riz sama odgovorila: ,,Sa roštilja je. Je li to loše???'

Ris

Printscreen/TikTok/reesewitherspoon

 

Drugi je tada odgovorio: ,,Zabrinut sam za higijenu".

Međutim, neki fanovi su bili na Rizinoj strani debate jer su ohrabrivali druge gledaoce da ,,malo uživaju u životu', rekavši: ,,Od kada smo bili deca pravimo ovo i još smo živi!'

Drugi se našalio: ,,Dijetalna kola je mnogo gora za tebe od snega sa automobila haha" , a drugi je dodao: „Zato imamo dobar imuni sistem." 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading