Omiljenu glumicu legendarne serije isprozivali da se upropastila: Fanovi kažu da izgleda kao DŽOKER, a ona ne može da se smiri od besa

Vesti 17.03.2023 10:13 0

Glumicu Kristin Dejvis paparaci su snimili na snimanju nove sezone serije "And just like that"

Omiljenu glumicu legendarne serije isprozivali da se upropastila: Fanovi kažu da izgleda kao DŽOKER, a ona ne može da se smiri od besa

Profimedia

Svi ljubitelji legendarne serije "Seks i grad" jedva su dočekali izlazak njegovog nastavka "And Just Like That", gotovo 25 godine nakon snimanja prve epizode.

Iako kritičari nisu bili blagonakloni prema prvoj sezoni, jedno je sigurno - fanovi širom sveta nestrpljivo očekuju povratak svojih omiljenih likova na male ekrane i nadaju se još jednoj dozi glamura i humora.

Sa druge strane, Sara Desika  Parker tvrdi da nova sezona donosi autentične priče koje će se baviti temama koje su relevantne modernim ženama. "Shvatili smo da imamo priliku da ispričamo nove priče koje su istinski autentične i važne. Iako je Keri sada u braku sa vrlo bogatim muškarcem, naša priča istražuje nove aspekte braka i ljubavi', rekla je Parker za magazin Variety.

Glumice su sada dobile gomilu kritika na račun izgleda.Ovo je posebno nepravedno prema Kristin Dejvis koja, kao i svaka druga osoba, ima pravo na svoje izbore i odluke o svom telu. Kritikovanje njenog izgleda zbog korištenja estetske kirurgije nije samo nepotrebno, već i štetno za sve žene koje se bore s pritiskom društva da uvek moraju da budu savršene.

Kristin

Profimedia

 

 


'Šarlot ima novo lice', "Šta je Šarlot uradila svom licu", "Potpuno razumem pritisak koji žene moraju da izgledaju na određeni način i verovatno ću i sama imati plastičnu operaciju, ali Kristin izgleda kao Džoker iz Betmena", „Svaki put kada pokažu lice Kristin Dejvis, pitam se koliko je platila za tako užasnu plastičnu operaciju. Nekada je bila prirodna lepotica", samo su neki od brojnih komentara sa kojima je Kristin morala da se suoči.
Kristin

Profimedia

 

Danas je 58-godišnja glumica popustila pod pritiskom, iako je tokom godina nekoliko puta govorila da ne planira da ide pod nož jer se plaši procedure, ali i konačnih rezultata. „Svako misli da može da komentariše šta god hoće i da napiše kako mu se sviđa ili ne sviđa naša kosa, naša lica, bilo šta... Postalo je toliko intenzivno da sam ostala u šoku. Ljuta sam, a ne želim da budem, pa sam prestala da čitam komentare', prokomentarisala je Kristin Dejvis kritike koje je dobila posle premijere i dodala:

„Svake nedelje su pisali o mom kruškolikom telu, ali to definitivno nije bio kompliment u to vreme. To me je izluđivalo jer to tada nisam mogla da zaustavim, a ni sada nije drugačije. Biću iskrena, osećam se kao da ću reći svima: je*ite se ljudi, radite bolje ako mislite da možete.' Tako se osećam. Problem sa društvenim medijima je što ne znate ništa o ljudima sa druge strane. Oni su tu samo da bacaju 'bombe' koje će vas povrediti. I to me ljuti', iskrena je glumica.

 
Komentari (0)
Loading