Hit reakcija Eve Mendes! Nije mogla da ne prokomentariše viralni trenutak svog dragog, prosto ga obožava

Vesti 16.01.2024 15:29 0

Mendesina objava na Instagramu dolazi nakon što je Gosling pohvalio svoju partnerku na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari u subotu uveče

Eva

Printscreen/Instagram/evamendes/BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eva Mendes je odala počast svom partneru Rajanu Goslingu povodom njegovog viralnog momenta tokom Critics Choice nagrada.

Glumica (49) odgovorila je na Goslingovu mrtvu reakciju na ceremoniji dodele nagrada u nedelju tako što je podelila GIF urnebesnog trenutka na svom Instagram nalogu.

U trenutku kada se Gosling (43) pojavio zapanjen i podigao obrve dok je reagovao na vest da je njegova pesma iz filma Barbi „I’m Just Ken“ osvojila najbolju pesmu na godišnjoj ceremoniji.

"OBOŽAVAM GA!!!!" napisala je u opisu snimka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Glumac je takođe u šali odmahnuo glavom u neverici dok je ustajao kako bi aplaudirao piscima moćne balade Marku Ronsonu i Endru Vajatu dok su izlazili na scenu da preuzmu nagradu, navodi People.

Muzički producent Ronson (48) zatim se obratio Goslingu publici i rekao: „Rajane Goslingu, ovo je i naša i tvoja nagrada. Svojim neprevaziđenim nastupom naterao si publiku da se zaljubi u ovu pesmu, zato ti se zahvaljujem."

 

 

Mendesina objava na Instagramu dolazi nakon što je Gosling pohvalio svoju partnerku na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari u subotu uveče.   

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading