Bred Pit otvorio dušu i PRIZNAO: "Za krah braka sa Anđelinom kriv je ALKOHOL"

Vesti 04.11.2021 12:30 0

Bred Pit je šokirao javnost kada je priznao da je on kriv za raskid sa Anđelinom jer je 30 godina uživao u alkoholu

Bred Pit otvorio dušu i PRIZNAO: "Za krah braka sa Anđelinom kriv je ALKOHOL"

Shutterstock

Četiri godine nakon što je američka glumica Anđelina Džoli (44) iznenada objavila da je njenom braku s glumcem Bredom Pitom (56) došao kraj napokon je poznat razlog zbog kojeg je pukla dvanaest godina duga ljubavna veza koju su 2014. zaplovili u bračne vode u svom dvorcu u Francuskoj.

Bred Pit otvorio dušu i PRIZNAO:

Shutterstock

 

Ćutanje je prekinuo slavni glumac te u ekskluzivnom intervjuu za za jedan američki časopis "GQ" otkrio da je bračni krah isključivo njegova krivica. Jer, dosad se o razlozima koji su razdvojili najpoznatiji holivudski par svašta nagađalo - da se Anđelina Džoli se suviše posvetila humanitarnom radu, da se promenila i zanemarivala supruga, pogotovo nakon dvostruke mastektomije dojki i odstranjivanja jajnika i jajovoda. Nagađalo se i da se Bed Pit teško nosi s Anđelininim čestim promenama raspoloženja i paničnim strahom da će završiti isto kao i njena majka, koja je u 56. godini preminula od zloćudne bolesti. No, Bred Pit je podvukao crtu, opovrgnuo glasine i prilično jasno dao do znanja da je on taj koji je zeznuo stvar.

Priznao je da je razlog nesuglasica taj što je više od 30 godina bio u alkoholizmu, i da je to dovelo do njihovog razvoda.

Komentari (0)
Loading