Postala predmet podsmeha: Selena Gomez se povukla sa mreža i ekspresno vratila, posle 18 sati, Rianair je brutalno 'spustio, "dajte ovom čoveku povišicu"

Slobodanka Ćorić Vesti 12.01.2024 11:17 0

Selena Gomez najavila raskid sa mrežama i vratila se posle 18 sati, Rianair brutalno 'spustio': 'Daj ovom čoveku povišicu'

zlatni globus

Profimedia

Pevačica Selena Gomez postala je predmet podsmeha nakon što je objavila da više neće biti aktivna na društvenim mrežama, a kako to nije uspela, zbog ovoga su joj mnogi odgovorili oštrim komentarima, a poznata avio-kompanija Rajaner nije propustila da se našali.

Uprkos njenim rečima, Selena je jedva izdržala 18 sati bez društvenih mreža, a Rianair je prokomentarisao njen brzi povratak objavom na X (bivši Tviter), gde je uz njenu priloženu fotografiju napisao u opisu:

"Kad bi 'više nikad ne letim Rianairom' bila osoba". Rianair je, očigledno inspirisan iskustvom dobijanja tako bezazlenih pretnji od putnika, odlučio da je ovo savršen način da se našali, a mnogi u komentarima su se pridružili.

„Za sat vremena ponovo će objaviti penziju“, „Nije izdržala ni 24 sata, plačem od smeha“, „Ona je patološki lažov“, „Samo privlači pažnju“, „Ima više pauze sa društvenih mreža nego Gremija“, „Daj ovom čoveku povišicu“, „Znao sam da će se ovo dogoditi“, samo su neki od komentara ispod objave. Pored toga što većina komentariše njen smešno brz povratak, mnogi se takođe pitaju koliko će joj trebati da ponovo objavi 'pauzu' sa društvenih mreža.
 

Komentari (0)
Loading