Prošlo je 24 godine od poljupca Anđeline Džoli sa bratom: Javnost je bila zgrožena, a evo kako danas izgleda

Olja Jelić Vesti 12.01.2024 12:25 0

Anđelina Džoli i njen brat Džejms Heven 2000. godine poljubili su se na crvenom tepihu i zaprepastili javnost, a on se nekoliko godina posle povukao od svetla reflektora.

Anđelina Džoli i njen brat

Profimedia

Iako je ime Anđeline Džoli poznato u celom svijetu, manje ljudi zna da ta slavna glumica ima i brata Džejmsa Hevena koji je početkom 2000-ih godina s njom žario i palio pod svetlima reflektora.

Sa sestrom Anđelinom nekada je obilazio brojne svečane događaje, a mnogi još dobro pamte i njihov poljubac na crvenom tepihu 2000. godine, koji je zaprepastio javnost.

Neko je vreme i čuvao sestrinih šestoro dece sve dok se ona nije rastala od Breda Pita, a poslednjih nekoliko godina sa sestrom više nije u najboljim odnosima.

"Anđelina i Džejms potpuno su se udaljili. Bili su nerazdvojni i najbolji prijatelji. Pomogao joj je da odgaja i decu i posvećivao je njenoj porodici puno vremena. Odjednom su bez posebnog razloga prestalida razgovaraju i udaljili su se. Samo oni znaju što se zaista dogodilo", ispričao je jednom izvor blizak slavnoj glumici.

Džejms je duže od 10 godina u vezi s Ešli Rein, a dok je još bio blizak s Anđelinom, devojku je vodio na premijere njenih filmova.

Iz javnosti se povukao, a na fotografijama od poslednjih nekoliko godina koje su uhvatili paparci gotovo je neprepoznatljiv sa kapom i sunčanim naočarima kao modnim detaljem.

Zanimljivo je da Džejms i Anđelina nose različita prezimena, a evo i zašto.

Džoli i Heven odlučili su odbaciti očevo prezime Vojt kako bi uzeli majčino prezime Bertrand pre nego što su se proslavili u šoubiz industriji. Glumica se tako otada preziva Džoli, što a na francuskom znači "lepa", a njen brat istaknuo je ime Heven, koje znači "utočište".

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading