Godinama suvereno vlada modnim pistama: Nema osobe koja nije čula za Irinu Šajk, a da li znate njeno pravo prezime?

Olja Jelić Vesti 09.01.2024 17:32 0

Jedna od najuspešnijih i najpoznatijih manekenki na svetu Irina Šajk proslavila je nedavno 38. rođendan. Premda već godinama vlada svetskom modnom scenom, mnogi ni danas ne znaju njeno pravo ime.

Irina Šajk

Profimedia

Jedna od najuspešnijih i najpoznatijih manekenki na svetu Irina Šajk proslavila je nedavno 38. rođendan. Premda već godinama vlada svetskom modnom scenom, mnogi ni danas ne znaju njeno pravo ime.

Naime, kako je otkrila u jednoj emisiji Irina se preziva Šajkislamova. Ova 177 centimetara visoka manekenka rođena je u ruskom Jemanželinsku, mestu koje se nalazi "usred ničega", kako je i sama rekla na početku karijere. Svetsku slavu stekla je 2011. godine kao prva Ruskinja koja je pozirala za naslovnicu Sports Illustrateda.

 

 

Osim po uspešnoj manekenskoj karijeri, Irina je poznata i po vezama s brojnim slavnim osobama. Pet godina je bila u vezi s Kristijanom Ronaldom, nakon čega se zabavljala sa holivudskim zavodnikom Bredlijem Kuperom s kojim je dobila i kćerku, a kasnije su je povezivali i s Kanjeom Vestom i Leonardom Di Kaprijem.

Lepa Ruskinja proslavila je ovih dana 38. rođendan. Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija sa proslave na koju su došli italijanski dizajner Rikaardo Tisci, Emili Ratajkovski, Stela Maksvel... Irina je društvo prvo počastila večerom, a potom su zajedno išli na klizanje.  Za tu priliku obukla je prozirnu majicu koju je iskombinovala sa toplom jaknom i crnim pantalonama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

 

"Rođendansko klizanje sa porodicom. Hvala vam svima što ste došli i niste se polomili", poručila je manekenka ispod objave. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading