Glumica iz poznate serije ima rak: „Mislila sam da su to simptomi menopauze, pa nisam išla kod lekara“

Vesti 09.01.2024 13:26 0

Nikol Egert, zvezda kultne serije „Čuvari plaže“, otkrila je da joj je u decembru 2023. godine dijagnostikovan rak dojke.

nikol egert

Profimedia

Glumica Nikol Egert (51) najpoznatija je po ulozi Samer, jedne od neverovatno zgodnih devojaka iz nekada popularne serije „Čuvari plaže“. Ona je rekla za časopis „People“ da ima rak i da je mislila da su njeni simptomi znakovi menopauze. Dodala je da je za tri meseca dobila 11 kilograma, a kada je osetila "užasan bol" u levoj dojci i otkrila kvržicu, otišla je kod lekara.

 

 

Nikol je imala poteškoća da zakaže pregled kod specijaliste, jer je sve bilo rezervisano i čekala je mesec dana. Onda je uradila mamografski pregled i tri biopsije i utvrđeno je da ima rak dojke. To je bio najgori dan u njenom životu, mada još ne zna da li se bolest proširila i na druge delove tela.

Glumica je majka dvoje dece i moraće na operaciju, hemoterapiju i zračenje. Ipak, njen "najveći strah" je gubitak ćerki, Kigan (12) i Dilan (25), piše „Page Six“. "Dilan je odrasla osoba, ali ja imam 12-ogodišnjakinju kod kuće kojoj sam jedini staratelj. Nemam porodicu. Nemam ništa", rekla je.

nikol egert

Profimedia

 

"Ovo moram pobediti. Potrebna sam ćerki više od svega", rekla je glumica. Dodala je da svake godine ide na mamografiju, ali isto tako je otkrila kako "žali zbog ugradnje silikona u grudi".

Jedna od njenih prijateljica Mindi Molinari kreirala je „GoFundMe“ stranicu kako bi pomogla glumici da se nosi s nadolazećim finansijskim teretom. "Nikol je uporna i uvek je nalazila načine da se snađe, ali ovo je drugačije", objasnila je ona. "Neće moći da radi zbog operacija i tretmana. Pred njom je dug, zastrašujući put i teško joj je da traži pomoć. Preklinjem vas da pomognete mojoj prijateljici da plati medicinske račune", dodala je.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading