"Paukova mreža" za prvi crveni tepih u 2024: Eva Longorija u neobičnoj kreaciji oduševila ljubitelje mode

Olja Jelić Vesti 06.01.2024 16:43 0

Eva Longorija ovog četvrtka je prisustvovala svečanoj dodeli nagrada Međunarodnog filmskog festivala u Palm Springsu, a pojavila se u upečatljivoj odevnoj kombinaciji.

Eva Longorija

Profimedia

Eva Longorija je privukla pažnju kada je stigla u Kongresni centar u Palm Springsu u Kaliforniji u beloj prozirnoj haljini koja je podsećala na paukovu mrežu. Komad odeće u krem boji naglasio je njenu figuru u obliku peščanog sata, a ispod koje je nosila bodi u boji kože.

 

 

Od prošle godine, protagonistkinja serije "Desperate Housewives" sarađuje s Mejv Reili, koja je bila stilistkinja Megan Foks i Hejli Biber 2021. godine kada su ih prozivali modnim ikonama.

Po njenim savetima, glumica je stekla slavu po svojim senzualnim odevnim kombinacijama koje su istovremeno i veoma elegantne , u kojima glavnu ulogu imaju sjaj i prozirnost. Naravno, najčešća stvar je to što sadrže određeni naklon divama starog filma, pronalaženje pobedničkog miksa koji se savršeno uklapa u Longorijin imidž.

 

 

Konstrukcija haljine koju je nosila u Palm Springsu je neka vrsta umetničkog djela, koje su ručno izradili francuski zanatlije Ashi Studija, a čije je poreklo zapravo saudijsko, tačnije iz grada Rijada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gala (@galafr)

 

 

Deo je kolekcije jesen/zima 2023. nazvanoj The Essence, a dizajn Ashi studija se sastoji od potpuno prozirne mreže koja je izvezena iglom i koncem kako bi imitirala izgled paukove mreže.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading