Eva Longorija izgrmela na crvenom tepihu: Srebrna haljina naglasila je njene obline, a evo šta je uradila kad je mislila da niko ne gleda

Olja Jelić Vesti 07.12.2023 15:35 0

Glumica Eva Longorija skinula je cipele sa uzdahom olakšanja nakon događaja "ELLE Women in Hollywood 2023"u Los Anđelesu.

Eva Longorija

Profimedia

Glumica Eva Longorija skinula je cipele sa uzdahom olakšanja nakon događaja "ELLE Women in Hollywood 2023"u Los Anđelesu.

Na žurci magazina "Elle" Eva Longorija je izgledala posebno glamurozno u uskoj bež svetlucavoj haljini. Duga i ženstvena haljina naglasila je ženstvene obline - posebno grudi i bokove. 

Haljina sa dubokim dekolteom ima bretele od štrasa. Uz ovu zavodljivu haljinu Longorija je odabrala male sjajne viseće minđuše i potpuno je zalizala kosu.

Nakon odlaska sa žurke glumica je preko haljine obukla elegantan crni kaput. Zastala je na ulici u jednom trenutku i skinula sjajne sandale na štiklu, koje su je očigledno žuljale.

Na događaju je Eva Longorija govorila o svom poslednjem filmu, koji je režirala. Naglasila je da joj je veoma važno da priča složene latino priče na velikom ekranu.

 - Holivud odlučuje kako heroji izgledaju, a oni nikada ne liče na nas - rekla je Longorija, prenosi Informer,

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading