Savršena inspiracija za jesen: Manikir Viktorije Bekam za kojim su žene poludele osvojio bjuti svet

Olja Jelić Vesti 25.10.2023 20:22 0

Njen manikir je idealan izbor za sve koje vole minimalizam

Viktorija Bekam

EPA

Svi znamo da je Viktorija Bekam otmenija nego što bi se većina ikada mogla nadati da će biti. Jedna je od najuspješnijih ženskih modnih i bjuti mogula na svetu. Njen stil uvek je trendi, što se oslikava u njenom dizajnu, ličnoj estetici i izboru manikira, uključujući njene najnovije minimalističke nokte.

Na Instagramu je objavila fotografiju iz Majamija sa fudbalskom superzvezdom Leom Mesijem i legendarnim dizajnerom Tomom Fordom. Fotografija nam je dala uvid u njene jednostavne, ali zadivljujuće nokte i u tamnu minimalističku odeću, a sve je to savršena inspiracija za jesen.

 

 

Nosila je crnu košulju ispod odgovarajućeg crnog sakoa za oštar minimalistički stajling. Uzdignuta ramena njenog sakoa dodala su efekt skulpture, koja je bila u kontrastu s njenim uskim crnim pantalonama. Izgled je upotpunila srebrnim satom i odgovarajućim srebrnim prstenom.

Kratki nokti prirodnog oblika, svi su joj bili premazani istom sjajnom bojom – nežnom neutralnom bež bojom koja se nalazi negde između mlečne boje i bež boje. 

Ovaj manikir lako je kopirati, a sve što je potrebno već imate kod kuće. Kao i kod svakog manikira, započnite sa uklanjanjem postojanog laka sa acetonom. Zatim nanesite ulje na zanoktice kako biste ih omekšali. Nakon toga nokte srežite i isturpijajte na željenu dužinu. Posle oblikovanja, polirajte površinu za ravnomerno ležište nokta i nanesite svoj omiljeni bazni lak.

Nakon što ste pripremili nokte, samo je pitanje odabira prave boje i bojanja. Manikir završite prozirnim lakom za sjajnu završnicu.

 

 

 

Komentari (0)
Loading