Misterija rešena: Evo zašto Kanje Vest i Bjanka hodaju goli i bosi

Jelena Vukelić Vesti 11.10.2023 16:02 0

Reper i dizajner Kanje Vest, zajedno sa arhitektkinjom Bjankom Sensori (s kojom je navodno u braku, iako to nije zvanično potvrđeno), provode leto u Italiji, uživajući u svim čarima te zemlje. Njihova pojava privukla je mnogo pažnje paparaca i medijskih kuća, a to je pre svega zbog njihovog ekscentričnog stila.

Bjanka Senzori

Profimedia

Kako otkriva bliski prijatelj poznatog para, čini se da najlogičnije objašnjenje za njihovo neobično ponašanje leži u činjenici da žele privući pažnju javnosti.

Više puta su uhvaćeni kako šetaju bosi, a Bjanka Sensori često nosi (polu)providne hulahopke bez dodatnih komada odeće i neobične vrste topova koji podsećaju na čarape. Takođe, istakli su se i neobičnim kapama koje podsećaju na najlonske čarape. Postalo je poznato i da je Kanje uslikan kako vozi čamac potpuno go tokom opuštene vožnje tokom dana.

 

 

Priča se da su italijanske vlasti čak razmatrale mogućnost kažnjavanja ovog para zbog njihovog javnog ponašanja.

Međutim, strani mediji tvrde da njihova ekscentrična pojava nije slučajna. Navodno, ovo je deo marketinške kampanje kako bi se stvorila buka oko Kanjea Vesta, s obzirom na njegov povratak na muzičku scenu nakon prethodnih kontroverzi.

Izvori tvrde da Kanje priprema novu muziku i da je veoma inspirisan. Takođe, čuje se da je Kanje nezvanično potvrdio dolazak nove muzike, a čak je i pozvao neimenovani izvor iz medija da poseti njegov studio i presluša novi album.

Ovo će biti Kanjeov prvi album nakon izdanja "Donda 2" u februaru 2022. godine, a od tada je objavio i potom izbrisao pesmu posvećenu Bjanki Sensori, koja je postala njegova partnerka nakon razvoda od Kim Kardašijan. Šuška se i da Kanje sprema novu kolekciju za svoj brend Yeezy.

Kanju Vestu očigledno ide odlično, a inspiracija i podrška koju dobija od Bjanke Sensori čine ga još kreativnijim. Oboje veruju da će njihov modni izraz promeniti savremenu kulturu, a Kanje se priprema za spektakularan povratak na scenu.

Komentari (0)
Loading