"Želim predah jer sam umorna": Selena Gomez drastično menja pravac karijere, fanovi razočarani njenom odlukom

Olja Jelić Vesti 03.01.2024 10:59 0

Selena Gomez uspešna je na više polja: internacionalna je pop zvezda, glumica i bjuti mogul. Ali neki delovi njene karijere bi se mogli uskoro promeniti - Selena više ne želi da peva.

Selena Gomez

Printscreen/Instagram

Selena Gomez uspešna je na više polja: internacionalna je pop zvezda, glumica i bjuti mogul. Ali neki delovi njene karijere bi se mogli uskoro promeniti - Selena više ne želi da peva.

"Osećam kao da imam još samo jedan album u sebi. Što sam starija, sve više želim da pronađem nešto u čemu bih se jednostavno smirila", rekla je u emisiji podcasta Smartless. Dodaje da je karijera glumice ono na što bi htela da se usresredi. 

Muzika je trebala biti samo hobi

Selena je rekla da je od ranog detinjstva nameravala da bude ozbiljna glumica. Njena muzička karijera započela je samo zato što joj je Disney predložio da snimi album nakon što je glumila u njihovom sitkomu Wizards of Waverly Place od 2007. do 2012.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

"Mislila sam da će to biti zabavno i da će to biti hobi u kojem ću stvarno uživati. Htela sam da budem glumica. Nikad zapravo nisam nameravala da budem pevačica za stalno, ali očito se taj hobi pretvorio u nešto drugo", rekla je.

Želi odmor od muzike

Selena je od 2013. objavila tri studijska albuma sa hitovima koji uključuju Come & Get It, Same Old Love i Lose You to Love Me. Trenutno glumi u hvaljenoj seriji Only Murders in the Building. Pojavila se i u filmovima kao što su Monte Carlo, Još jedna priča o pepeljugi, Program zaštite za princeze i Spring Breakers.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Iako ne tvrdi da će za stalno da prestane da se bavi muzikom i da se fokusira isključivo na glumu, priznaje da se taj izbor možda nazire u budućnosti. "Želim predah jer sam umorna", rekla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

 

Uz glumu i muziku, Gomez je 2020. osnovala kozmetičku kompaniju Rare Beauty. "Lansirala sam je tokom kovida i uzela je maha. Ne mogu biti zahvalnija. Stvarno sam ponosna", izjavila je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading