Od nje se ovo nije očekivalo: Džej Lo dočekala Novu godinu u iznenađujućem stajlingu, spoj udobnosti i elegancije

Olja Jelić Vesti 02.01.2024 20:22 0

Holivudska zvezda spojila je nespojivo i u 2024. godinu ušla u fantastičnom spoju satenske pidžame, raskošne bunde i šešira

Dženifer Lopez

Profimedia

Dženifer Lopez sa pratiocima na društvenim mrežama često deli mnoga lična iskustva, a izuzetak nije bila ni njena proslava Nove godine.

I dok su svi očekivali neko glamurozno izdanje sa šljokicama i crvenim ružom, pevačica i glumica zablistala je u - pidžami.

Holivudska zvezda privremeno je odustala od neudobnih štikli i mini haljina te je 2024. dočekala u najudobnijoj kombinaciji, a koja je i dalje odisala elegancijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

Naime Džej Lo je nosila prljavo belu satensku pidžamu koju je spojila sa crnom bundom i sve zaokružila mekanim remenom vezanim oko struka, chic šeširom i raskošnom ogrlicom od bisera.

Iako njen stajling naizgled nije bio prema "pravilima" odevanja za doček Nove godine, pevačica ga je uspešno transformisala u pun pogodak ovim naizgled nespojivim autfitom, ali i zanosnom šminkom - prepoznatljivim sjajem, nežnim rumenilom i raskošnom crnom senkom - koja je sve podigla na viši nivo.

Dženifer Lopez u dočeku je uživala na St. Bartsu sa suprugom Benom Aflekom, a na ovoj luksuznoj destinaciji šetala se u zavodljivoj beloj haljini cvetnog dezena. Ben joj jednostavno nije mogao odoleti pa ju je pred svima obasipao poljupcima. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading