"Hvala svima koji su bili deo naše godine": Najveći trijumfi kraljevske porodice u 2023., princeza Kejt i princ Vilijam rezimirali svoju godinu prelepom objavom!

Vesti 30.12.2023 17:28 0

Nekoliko fotografija kraljevske porodice tokom proteklih nekoliko meseci se zatim preklapaju sa pesmom „As it Was“ Herija Stajlsa...

Kejt Mildton

Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam završavaju 2023. rezimeom svoje epske godine.

Princ i princeza od Velsa su podelili su kratku video montažu sa nekoliko fotografija i video snimaka koji ističu najvažnije trenutke kraljevske porodice ove godine. U naslovu objave su takođe podelili poruku u kojoj se zahvaljuju svima koji su bili deo njihove godine.

Video je započeo fotografijama iza scene na kojima se kraljevski par priprema za istorijsku krunidbu kralja Čarlsa zajedno sa svojom decom princom Džordžom (10), princezom Šarlotom (8) i princom Lujom (5). U snimku silaze niz stepenice u svojoj kraljevskoj odeći i ulaze u kola koja će ih odvesti na ceremoniju krunisanja. Preko snimka su reči: „Ovo je bila 2023."

 

 

Nekoliko fotografija kraljevske porodice tokom proteklih nekoliko meseci se zatim preklapaju sa pesmom „As it Was“ Herija Stajlsa. Neki od najvažnijih momenata koji se obeležavaju u video snimku uključuju Vilijam i Kejt sa svojom decom na balkonu nakon Čarlsovog krunisanja u maju, kraljevski par koji se prvi put pojavio na Royal Ascot-u 2023. u junu, i par koji gleda letelicu za Kraljevo krunisanje u Škotskoj u julu, prenosi People.

U objavi su takođe istaknuti pojedinačni trijumfi para, uključujući Kejt koja je svirala klavir u uvodnom filmu za Pesmu Evrovizije 2023. i njen govor tokom konferencije održane za njen Kraljevski fondacijski centar za rano detinjstvo u Londonu. Vilijamova filantropija je takođe zablistala kada je kolumna istakla njegovo putovanje u Singapur kako bi primio Earthshot nagradu i njegovu promociju Homewards inicijative za pomoć beskućnicima.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading