Kejt Midlton važi za jednu od najlepših žena na svetu: Pet pravila kojih se strogo pridržava su tajna njenog savršenog izgleda

Olja Jelić Vesti 29.12.2023 12:05 0

Kao članica kraljevske porodice, Kejt Midlton mora da se pridržava brojnih pravila.

Kejt Midlton

Profimedia

Kao članica kraljevske porodice, Kejt Midlton mora da se pridržava brojnih pravila. Na sve to je već odavno navikla, toliko da bismo slobodno mogli reći da je za neke stvari postala pravi profesionalac, naročito kada je reč o dobrom izgledu.

Njena odeća je uvek besprekorna, frizura "pod konac", a koža blistava. Zato mnoge žene zanima kako se neguje lepa britanska princeza i kako postiže savršen izgled baš svaki put.

Predstavljamo vam pet pravila za dobar izgled kojih se Kejt Midlton nikada ne odriče.

1. Negovana koža

Za glamurozni sjaj kože nije potrebna samo dobra šminka, već prvenstveno negovana koža. Tek kada je podloga dobra, kozmetički proizvodi mogu da zamaskiraju nedostatke. Priča se da Kejt koristi samo proizvode na bazi kiseonika, kao i organske proizvode koji hidriraju kožu i zaglađuju sitne bore.

2. Suptilan ruž

Kraljevski protokol između ostalog nalaže zabranu jarkih boja kada je u pitanju šminka, pa je princezin prvi izbor diskretan sjaj za usne.

 

 

3. Nevidljivi puder

Lepa Kejt nikada ne koristi popularnu tehniku konturisanja, već pomoću rumenila suptilno naglašava delove lica. Princeza koristi nijansu pudera koja se savršeno stapa s njenim tenom, a bira isprobane proizvode koji na licu ne ostavljaju tragove, ne skupljaju se u porama, već savršeno prijanjaju na njenu perfektnu kožu. Da bi lice izgledalo kao da nemate puder, morate redovno da radite pilinge i uklanjate mrtve ćelije kože, jer njih puderi posebno naglašavaju.

 

 

4. Prirodna šminka za oči

Kejt Midlton nikada nismo, niti ćemo videti sa veštačkim trepavicama. Lepotu svojih očiju ona ističe ajlajnerom i savršenim oblikom obrva na koji strogo pazi.

 

 

 

5. Diskretni nokti

I ovde se Kejt pridržava strogog kraljevskog protokola, pa njene ruke krase kratki, savršeno oblikovani nokti čiju lepotu dodatno naglašavaju diskretni mlečno beli ili prozirni lakovi. Pročitajtre i koje su najgore greške u šminkanju za žene u četrdesetim, prenosi Lepa&Srećna.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading