Ovaj prizor nijednu ženu ne ostavlja ravnodušnom: Dejvid Bekam samo u boksericama, sve bi želele da su na Viktorijinom mestu

Olja Jelić Vesti 16.12.2023 13:55 0

Fotka koju je postavila Viktorija Bekam oduševila je fanove

Dejvid i Viktorija Bekam

Printscreen/TikTok

Električar je došao popraviti TV... Nema na čemu, napisala je bivša ""Spice Girl" Viktorija Bekam uz fotografiju svog supruga Dejvida Bekama. Na fotku pljušte komentari, a kako i ne bi.

Pre nekoliko meseci izašao je dokumentarac o popularnom fudbaleru Dejvidu Bekamu, a u kojem on, u četiri nastavka, govori o svom životu, fudbalu, supruzi Viktoriji.

No čini se kako Bekamovi neće tako brzo ponovno gledati dokumentarac o sebi, s obzirom na to da im se pokvario televizor... Ili? 

Viktorija je, naime, na društvenim mrežama objavila fotografiju svojeg "električara", a za fotkom su poludele brojne žene. Jer "električar" nije običan električar, već Dejvid koji popravlja TV samo u belim boksericama. 

 

 

- Nema na čemu - napisala je Viktorija u opisu. 

Prizor slavnog fudbalera kako polugo leži na podu i popravlja televizor nije ostavio njegove obožavateljke ravnodušnima. 

"Imam i ja problema s TV-om. Je li dobar ovaj električar?", "Božićni poklon za ceo svet", "Hvala ti na svemu, Viktorija", samo su neki od komentara oduševljenih obožavateljki. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading