Svi pogledi bili su uprti u nju: Džej Lo otkrila savršeno isklesane trbušnjake u minijaturnom bikiniju, njoj fotošop nije potreban

Olja Jelić Vesti 29.12.2023 15:00 0

Dženifer Lopez je pravi zaljubljenik u teretanu. Publika je čak češće viđa ispred sale za vežbanje nego na bini

dženifer lopez

Shutterstock

Dženifer Lopez je pravi zaljubljenik u teretanu. Publika je čak češće viđa ispred sale za vežbanje nego na bini. Na Instagramu se hvali top formom, a kada je paparaci uživo sretnu na ulicama Los Anđelesa, ume da pribegne određenim trikovima poput uvlačenja stomaka i zauzimanja najbolje poze. 

Veliki broj svetski poznatih ličnosti provodi praznike na egzotičnim destinacijama. Dženifer Lopez priprema se na Sent Bartsu za promociju albuma i filma "This Is Me ... Now", koji je nastavak albuma iz 2022. "This Is Me ... Then" (koscenarista je njen suprug Ben Aflek sa kojim sa kojim je u braku od prošle godine).

Džej Lo je pevušila na plaži dok je hodala u belom bikiniju i sa sunčanim naočarama Valentino čija je cena 860 dolara odnosno 777 evra. Kožu je zaštitila i slamenim šeširom, a ostatak tela glomaznim peškirom.

Da li je peškir kamuflaža ili zaštitta od sunca?

Ono što je razotkrila napravilo je pravi bum. Džej Lo i uživo ima čelične trbušnjake pa čak i izraženije nego ranije. Ne izgleda baš kao u kampanjama koje su prepune fotošopa, ali to ne umanjuje njenu lepotu.

 

 

 

Za sada na slikama nema njenog supruga niti dece, blizanaca Eme i Maksimilijana kao ni njegove dece iz braka sa Dženifer Garner koji dosta vremena provode sa njima, Vajolet, Serafine i Semjuela.

Svi zajedno jedva čekaju premijeru filma i albuma, koje su zakazane za 16. februar naredne godine, prenosi Informer.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading