"On je apsolutno sve moje": Selena i Beni na romantičnom dejtu, umetnički izlazak nikada nije bio ovako sladak!

Vesti 29.12.2023 17:03 0

Gomezin umetnički sastanak dogodio se nakon što je nedavno otkrila šta traži od partnera...

Selena

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia/Printscreen/Instagram/selenagomez

Selena Gomez (31) je u sredu objavila romantične selfije sa dečkom Benijem Blankom tokom sastanka na umetničkoj izložbi.

Na snimku objavljenom na Instagramu, par je viđen kako se ogleda u roze plafonu sa ogledalom. Blanko (35) je imao ruke obavio oko Gomezove, a glavu zaronio u njen vrat dok se smejala dok je držala telefon.

Na sledećoj fotografiji se vidi kako Blanko pozira solo ispred istog ogledala na plafonu i zidu kao što se činilo da je Gomez slikala.

Gomezin umetnički sastanak dogodio se nakon što je nedavno otkrila šta traži od partnera.

Selena je za Meksički i Latinoamerički Vog rekla da traži nekoga sa samopoštovanjem, nekoga ko se saoseća sa osećanjima drugih ljudi.

„Iskreno, mora da počne da me privlači prava vrsta ljudi“, rekla je pevačica pesme „Love You Like a Love Song“ za magazin. „Veoma je teško naći nekoga ko može da te sasluša i da brine o tebi, ali znam da će biti sjajno kada se to dogodi i želećeš da bude zdravo.” 

Činilo se da je Gomez potvrdila svoju vezu sa Blankom ranije ovog meseca, 7. decembra.

Selena Gomez

Printscreen/Instagram

 

Selena je govorila o svojim osećanjima prema njemu dok je komentarisala fotografiju na kojoj se druži sa producentom, objavljenu od strane naloga obožavaoca.

"On je apsolutno sve moje u mom srcu", rekla je jednom obožavaocu u komentarima, pre nego što je rekla drugom, "[on] je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Kraj."

Gomez je rekla trećem korisniku: "On je još uvek bolji od bilo koga sa kim sam ikada bila. Činjenice."

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading