"Preterali ste ovaj put": Georgina i Ronaldo na meti kritika zbog božićnih poklona za svoju decu, a ovaj posebno bode oči

Olja Jelić Vesti 28.12.2023 14:13 0

Georgina je objavila fotografije na Instagramu gde je pokazala poklone koje su dobila njihova deca

Ronaldo i Georgina

Printscreen/Instagram

Božić je vreme darivanja, a slavni fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Geogrina Rodrigez definitivno nisu štedeli na poklonima za njihovu decu.

Georgina je objavila fotografije na Instagramu gdje je pokazala poklone za njihovu decu.

Među darovima bile su igračke, a osim njih poklon je bila i Louis Vuitton torbica, a partnerka slavnog fudbalera je priznala i kako su njena deca napravile tornado od božićnih poklona.

 

 

 

"Gio je u svojoj današnjoj priči pokazala kako su bebe juče uživale u igračkama koje su dobile za Božić. Ne odvajaju se od mame i igraju se ni u kućnoj teretani. Juče je bila božićna večera na koju je pozvala porodicu i prijatelje. Tamo su deca napravili pravi “tornado” dok su raspakivali svoje poklone", napisala je Georgina u opisu objave.

Nakon toga, javili su se brojni kritičari, koji smatraju da je ovo previše poklona za bilo koje dete, a neki su komentarisali da joj ćerka ima tek šest godina. 

To nije ništa novo kod njih jer njihova često nose odeću luksuznih brendova. Tako je maleni Mateo pre par meseci bio na meti kritika, pojavivši se sa ogromnim dijamantom u uvetu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading