Georgina Rodrigez objavila dirljiv snimak, koji je raznežio ceo svet: Mališani potrčali Ronaldu u susret

Olja Jelić Vesti 24.06.2023 11:10 0

Fudbaler Kristijano Ronaldo nakon završene sezone otišao je pravo u zagrljaj svoje porodice, a snimak kako ga deca grle i koliko im je nedostajao mnoge je raznežio

Kristijano Ronaldo i porodica

Profimedia

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo završio je fubalsku sezonu, a sada je odvojio vreme samo za svoje najdraže - za svoju porodicu. Njegova partnerka Georgina Rodrigez objavila je snimak na kojem Ronaldo čeka da se pozdravi sa svojom decom po dolasku kući, a mališani mu trče u zagrljaj. Ronaldova partnerka je napisala - "Mnogo ljubavi smo uštedeli da je damo tati".

 

 

Snimak na kojem mališani sa puno radosti grle tatu raznežio je ceo svet, a u komentarima su pisali: "Toliko im je nedostajao tata": "tako je slatka ova porodica"; "način na koji gaze travu dok trče - slatke bebe" - samo su neki od pozitivnih komentara.

Fudbaler se poželeo svoje porodice, pa ih je narednog dana sve zajedno odveo na jahtu na krstarenje Mediteranom. Slike sa odmora podelili su on i njegova partnerka Georgina, a na fotografijama se vidi da mališani uživaju u kupanju, sunčanju i zabavi sa tatom.

 

 

Kristijano Ronaldo ima petoro dece nakon što je njegova partnerka Georgina Rodrigez rodila devojčicu po imenu Bela 18. aprila 2022. U oktobru 2021. Ronaldo i njegova partnerka su otkrili da očekuju blizance, ali je kasnije igrač objavio da je dečak nažalost preminuo.

Komentari (0)
Loading