Mašna ali ne u kosi: Pogledajte gde je Hejli Biber nosi, glavna trendseterka modernog doba ponovo potvrdila svoju titulu

Vesti 28.12.2023 17:42 0

Od haljina koje smo kupili za praznike, cipela koje daju izobilju dozu ženstvenosti svakom outfitu zahvaljujući mašnama...

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Hejli Biber je dugo bila pristalica svega što je veoma ženstveno i devojačko. Kao savremena Odri Hepbern, mnogo puta je blistala sa mašnama u kosi, redovno nosi balet punđe, a delikatne i biserne manikire proslavila je do te mere da smo ih nazvali njenim imenom. Sada, na pragu 2024. godine, poslužila nam je još jednu potvrdu da su mašne jedan od najvećih trendova za novu godinu.

Naime, objavila je Instagram priču u kojoj se pohvalila svojom novom tetovažom - minijaturnom mašnom istetoviranom na njenoj ruci. Nova tetovaža, toliko minijaturna da je manja od novčića i izuzetno elegantno iscrtana najtanjim linijama, najslađe je priznanje trendu koji je dominirao protekle godine, ali i najbolji pokazatelj da nam mašne još uvek nije dosta. da im se u novoj godini ne upuštamo.uloga jednog od vodećih detalja u svakom stajlingu.

Hejli

Printscreen/Instagram/haileybieber

 

Nakon što smo se u tim najtežim pandemijskim godinama okrenuli minimalističkoj estetici, u kojoj smo izbegavali modne dodatke u širokom luku, nosili jednostavne frizure koje su bile super lake za održavanje, a žive boje zamenili prigušenijim i neutralnijim tonovima i umotali se u 50 nijansi bež, 2023. godine, život se vratio u naše modne i kozmetičke selekcije, zajedno sa roze kao jednom od najpopularnijih boja i brojnim detaljima među kojima su se isticale mašne.

 

 

Svojim selekcijama još jednom slavimo ženstvenost, nežnost i romantizam i sve što sa njima dolazi, pa je više nego jasno zašto su mašne postale detalj poželjan u svakom mogućem obliku koji možemo zamisliti, piše Miss7. Od haljina koje smo kupili za praznike, cipela koje daju izobilju dozu ženstvenosti svakom outfitu zahvaljujući mašnama, do frizura ukrašenih mašnama nikada nisu izgledale prefinjenije, prošli meseci su nas naučili da mašne zaista jesu. jedan od najlepših sinonima za ženstvenost i eleganciju. A sudeći po najnovijem 'dodatku' Hejli Biber, era mašnica se možda nikada neće završiti! 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading