Nove fotke Hejli Biber zapalile Instagram: Kao snežni anđeo u topu i mini suknji oduševila fanove, a evo kako je reagovao Džastin

Olja Jelić Vesti 23.12.2023 13:58 0

Ona je snežni anđeo.

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

 

Hejli Biber je pokazala svoje zategnute trbušnjake u brusu i kratkoj suknji dok je u utorak pozirala na snegu na Instagramu.

27-godišnja manekenka koja je ove nedelje provodila vreme u Aspenu sa suprugom Džastinom Biberom i najboljom prijateljicom Kendal Džener nosila je beli čipkani grudnjak koji viri iz ružičaste majice i kratku mini suknju sa šljokicama. Ogrnula se dugačkim, pernatim kaputom Roberta Kavalija.

 

 

 

Hejli je nosila kosu uvijenu u punđu kako bi pokazala svoje zlatne minđuše sa karikama, a njen dijamantski privezak sa mehurićima „B“ svetlucao je sjajno kao sneg na slikama, uz skupu ogrlicu. 

Prošlog meseca je na TikToku objavila tutorijal o tome kako postići šminku „Sugar Plum Fairi“, a i sad je nosila sličnu ružičastu šminku na fotografijama, sa puno rumenila i sjajem na usnama. Na rukama je imala prepoznatljivi glazirani manikir, noseći bledo ružičasti lak sa hromiranim završetkom.


Kajli Džener se dopao izgled, ostavljajući emotikone u obliku srca na objavi, a Džastin je njene fotke podelio na svom Instagram storiju.

„Sneg se topi jer vam je vruće“, dodao je obožavalac.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading