"16 godina s ovim posebnim čovekom": Ema Vilis objavila dirljivu poruku za godišnjicu braka sa slavnim glumcem

Olja Jelić Vesti 28.12.2023 10:54 0

Ema Heming Vilis i Brus Vilis proslavili su 16 godina veze.

Ema i Brus

Profimedia

Ema Heming Vilis i Brus Vilis proslavili su 16 godina veze.

Tim je povodom Ema na Instagramu objavila njihove zajedničke fotografije. "16 godina s ovim posebnim čovekom. Moja ljubav prema njemu samo raste", napisala je uz objavu.

Objavila je i Instagram storiju u kojem je ispričala da je na godišnjicu veze nazvala svoju prijateljicu, isplakala se te joj ispričala koliko joj je teško. 

 

 

"Praznici su teški, godišnjice su teške... Ali ove godine smo se doista povezali", rekla je Ema.

Ema i Brus

Printscreen/Instagram

 

Brusu se zdravstveno stanje pogoršalo

U martu ove godine Brusova porodica je objavila da mu je dijagnostifikovana frontotemporalna demencija (FTD), neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora. 

Nedavno je izvor blizak porodici glumca naveo da oni strahuju koliko mu je još ostalo života. "Brus ima dobrih i loših dana, ali u poslednja dva meseca bilo je puno više loših dana nego dobrih", rekao je izvor za US Weekly. Da je glumcu bolest napredovala, rekao je ranije Glen Gordon Keron, koji ga je posetio.

"Moj osećaj je da on samo prve tri minute razgovora zna ko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao. Sve te jezične veštine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja", rekao je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading