Sa razlogom nosi titulu najzgodnije žene sveta: Megan Foks impresionirala u korset haljini koja je istakla njenu zanosnu figuru

Olja Jelić Vesti 27.12.2023 16:11 0

Megan Foks impresionirala stajlingom

Megan Foks

Profimedia

Megan Foks oduševila je izgledom na godišnjoj zabavi Kardašijan-Džener za Badnje veče. Nosila je haljinu Mirror Palais za proleće leto 2024. Korset bila je vezana od njenog struka sve do nogu.

Pastelno ružičasta haljina uključivala je ružičaste pruge i svetlo ružičaste trake koje su se tkale po celom telu. Glumica je izgled upotpunila dugom srebrnom ogrlicom koja je savršeno pristajala uz srebrne minđuše. Celokupan stajling je upotpunjen jarko crvenom frizurom. 

 

 

U novembru, Foks je rekla za VVD da je voli da eksperimentiše sa svojim stilom. „Sada eksperimentišem sa stvarno velikim komadima ili u stvarima koje ne otkrivaju puno.  Ali onda postoji deo mene koji je kao, „ne, moram da budem gola ovog dana“, objasnila je ona. Megan je rekla da „nema jedan dosledan stil“ jer koju god odeću odluči da obuče zavisi od toga šta se oseća u tom trenutku.

 

 

 

Foks je priznala da je ranije u svojoj karijeri imala „čudan odnos sa modom“ jer je u to vreme bila seksualizovana ličnost.

„Toliko dugo sam odbijala da budem poznata i odbacivala osobu koja sam trebala da budem“, rekla je Foks. „I tako sam dugo vremena bežala od mode i živela samo u trenerkama ili odeći za vežbanje".

Megan je takođe otkrila da je uspela da „ponovo otkrije“ koji stil joj najviše odgobvara. „Učim da koristim modu na način koji odražava ko sam sada“, rekla je za VVD.

BONUS VIDEO

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading