Džon Ledžend i Krisi Tajgen kupili kuću sa lebdećom baštom: Platili je više od 5 miliona dolara, a evo kako ovo "čudo" izgleda

Anđela Jovanović Vesti 03.10.2023 20:05 0

Džon Ledžend, popularni pevač i njegova žena, poznata manekenka Krisi Tajgen, kupili su "organsku modernu" kuću za neverovatnih 5.1 miliona dolara u Los Anđelesu.

Krisi Tajgen i Džon Ledžend

Profimedia

Popularni američki pevač Džon Ledžend koji se proslavio hitom All of me, zajedno sa ženom Krisi Tajgen kupio je kuću u Los Anđelesu koja se u mnogo čemu razlikuje od prosečnih što pokazuje i njena neverovatna cena od preko 5 miliona dolara.

Igrađena 1930. sa preko 300 kvadratnih metara, kuća koja se navodi kao organska i moderna kombinuje modernu i popularnu arhitekturu sa prirodnim elementima. Ona poseduje lebdeće bašte sa ugrađenim sistemom za navodnjavanje i ceđenje kao i brojne terase i tremove koji zauzimaju preko 200 kvadratnih metara oko kuće, kao i bazen i spa unutar kuće.

Njena unutrašnjost sastoji se od 4 spavaće sobe,4 kupatila, formalne dnevne i sobe za ručavanje kao i kuhinje. Nalazi se na svega nekoliko koraka od poznati restorana u zapadnom Holivudu, komšiluku Los Anđelesa, a zauzima oko 50 metara trotoara.

 

Komentari (0)
Loading