"Bila bih luda da se udam i imam decu pre 30. godine": Zvezdi serije "Euforija" Sindi Svini se nigde ne žuri

Olja Jelić Vesti 22.12.2023 13:34 0

Američka glumica Sidni Svini, najpoznatija po ulogama u serijama Euforija i Beli lotos, govorila je o svom odnosu sa verenikom Džonatanom Davinom, 15 godina starijim biznismenom. Par je u vezi od 2018., a prošle godine su se verili.

Sidni Svini sa verenikom

Shutterstock

Američka glumica Sidni Svini, najpoznatija po ulogama u serijama Euforija i Beli lotos, govorila je o svom odnosu sa verenikom Džonatanom Davinom, 15 godina starijim biznismenom. Par je u vezi od 2018., a prošle godine su se verili.

Poslednjih nedelja šuška se da imaju problema u vezi, ali je ona za Glamour odbacila te glasine. 

 

 

"Čujem mnogo priča o svome vereniku, ali većina toga uopšte nije tačna. Na primer, često čujem da je moj verenik Džonatan vlasnik restorana. To nije tačno, on je uspešan preduzetnik iz Čikaga", rekla je i dodala:

"Džonatan je moj producentski partner. Stvarno je sjajno raditi sa nekim ko te tako dobro poznaje, ko u potpunosti podržava tvoje ideje, tvoju viziju i tvoj glas. I lepo je. Mislim, ko ne bi hteo da bude sa svojim najboljim prijateljem celo vreme?"

Ne planira da se uskoro udaje

Pitali su je, s obzirom na veridbu, planira li uskoro da se udaje. "Bila bih luda kada bih se udala i imala decu pre 30. godine. Ali naravno da to jednoga dana želim. Oduvek sam zamišljala da imam barem četvoro dece", rekla je.

 

"Iako volim da planiram sve u životu, svesna sam da su to ipak stvari koje će se dogoditi ako se trebaju da se dogode. Sanjam o tome da jednog dana svoju decu učim da skijaju i da me prate u mojim avanturama, vodim ih u šetnje, učim ih da sagrade kućice na drvetu... Tome se jako, jako radujem", dodala je.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading