Neće da sluša, pa to ti je: Kameron Dijaz muku muči sa živahnom trogodišnjom ćerkom, samo da vidite šta to dete radi na ulici

Vesti 20.11.2023 14:33 0

Izazovi s kojima se susreću roditelji trogodišnjaka nisu mali. Uverili su se u to i supružnici Kameron Dijaz i Bendži Mejden, zahvaljujući ćerkici Rediks.

kameron dijaz

Profimedia

Slučajni prolaznici ispred popularnog restorana u Kaliforniji ostali su zatečeni kada su se pred njima, ove nedelje u jutarnjim satima, pojavili holivudska glumica Kameron Dijaz i njen suprug. Ali, ovaj slavni par najmanje je brinuo zbog znatiželjnih pogleda, budući da su morali da se posvete trogodišnjoj mezimici koja im je zadavala prilično problema.

kameron dijaz

Profimedia

 

Nakon što su u restoranu pojeli doručak, tročlana porodica uputila se kući, ali nije sve prošlo mirno. Trogodišnjakinja nije želela da ide tamo gde su roditelji naumili, pa je prvo, dok ju je mama Kameron držala za ruku, počela da je vuče na stranu na koju ona želi, a onda je usledilo finale.

kameron dijaz

Profimedia

 

Tada je Rediks odlučila da skine svoje crvene patike i ostala je u kombinezonu bele boje koji ima i stopala. Svesna da nema druge, Kameron Dijaz je svoju jedinicu podigla u naručje i dok se ona bacala i vrtela, požurila je s njom do automobila i stavila je u sedište. Za to vreme Mejden je u ruci nosio ćerkine patike, posmatrajući hoće li morati da uleti i pomogne u smirivanju ćerkice. Ali, za to nije bilo potrebe.

Bonus video:

 

@najzena.rs Udruženje @asocijacija_mama_srbije i portal @najzena.rs , pokrenuo je novi video serijal „Naj mama“. One su pravi borci i majke sa velikim slovo “M” koje su svojim primerom pokazale šta nam svima znači bezuslovna ljubav. 💜 Darovati nekome organ i pokloniti mu život, ne poznaje veru ni opredeljenje, to je dokazala Branka Vasiljević koja je nakon pogibije dvadesetjednogodišnjeg sina, darovala njegove organe i produžila tri života. Njenu priču pogledajte na linku u opisu profila! 📲 . . . . #alo #aloonline #asocijacijamamasrbije #najzena #najzenasrbije #najmama #serijalnajmama #jednajemajka #fypシ #fyp #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading