Legendarna "zlobnica" sve je zaprepastila izgledom: Bila je jedna od najlepših glumica, a sad je izobličena od operacija i botoksa

Olja Jelić Vesti 08.12.2023 15:07 0

Gabrijela Spanić zaprepastila je obožavatelje izgledom na novim fotografijama.

Gabriela Spanic

Printscreen/Youtube

Venecuelanska glumica hrvatskog porekla Gabrijela Spanić proslavila se ulogom u telenoveli "Zlobnica" 1998. godine.

U vreme najveće slave slovila je i kao jedna od najlepših zvezda sapunica, ali u želji da bude večno mlada dovela se do neprepoznatljivosti.

Glumica će 10. decembra proslaviti 50. rođendan, što njeno zaleđeno lice nikako ne odaje, a izgledom na novim fotografijama zaprepastila je obožavaoce.

 

 

Gabrijela je već ranije priznala da se podvrgla raznim estetskim zahvatima, a obožavaoci su primetili da preteruje i sa filterima na fotografijama koje deli pa su je zasuli negativnim komentarima.

 

 

Inače, Spanić je prošle godine u tajnosti posetila svoju rodbinu u Hrvatskoj. Tokom posete nije se oglašavala na društvenim mrežama, pa je prošla gotovo neopaženo.

"Jako sam srećna što sam tati ispunila davnu želju da poseti Hrvatsku, a sada ju je video i moj sin. Tata je bio jako uzbuđen zbog te posete. Potekle su mu i suze radosnice! Susreli smo se s rođacima i bilo je to zaista predivno iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Bilo je kratko, ali slatko! Jako volim Hrvatsku, zemlju svoga tate, i nadam se da ću opet doći, možda već ovog leta", kazala je tada Gabriela za Slobodnu Dalmaciju. Otkrila je kako je njen deda podrijetlom iz Zagreba, a baka sa ostrva Kraplja, ali otac joj je rođen nakon što su emigrirali u Venecuelu.

Glumica je Hrvatsku posetila i 2000. godine, kada je bila na vrhuncu slave, a tada je dočekana kao prava zvezda.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading