Skali iz serije "Dosije X" oduševila izgledom: U šestoj deceniji izgleda zanosno, a haljina sa istaknutim dekolteom zapalila crveni tepih

Olja Jelić Vesti 08.12.2023 11:54 0

Džilijan Anderson, koja se proslavila ulogom Den Skali u kultnoj seriji "Dosije X", danas izgleda bolje nego ikad.

Džilijen Anderson

Profimedia

Džilijan Anderson, koja se proslavila ulogom Den Skali u kultnoj seriji "Dosije X", danas izgleda bolje nego ikad.

Glumica u nedavnom pojavljivanju je ponela haljinu koja joj je stajala zanosno. Midi dužine, sa donjim delom koji se suptilno širi i istaknutim dekolteom izgledala je za čistu desetku.

Džilijen je sa Dejvidom Duhovnijem glumila detektivski dvojac Foksa Moldera i Deni Skali u "Dosije X" zbog kojih su stekli svetsku slavu, a iako su njihovi likovi bili potpune suprotnosti, pokazali su se kao najbolji tandem za rešavanje misterija. Serija je imala 218 epizoda, a nakon završetka snimanja 2002. godine Duhovni i Anderson izgradili su uspešne glumačke karijere.

Džilijen je danas plavuša i privlači pažnju svojim mladolikim izgledom u 56. godini, ali ne krije da odlazi na tretmane zatezanja lica.

"Bojala sam se da će, kako budem starila, sve više zaboravljati na mene, da ću postati nevidljiva. I onda sam jednog dana vidjela sebe na ekranu i shvatila da sam se promenila. To je bila šokantna spoznaja, plakala sam ceo dan. To je trenutak kada čovek treba da se okrene sebi i drugim vrednostima", ispričala je.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading