Skali iz popularne serije "Dosije X" iznela interesantnu opasku o kojoj se POLEMIŠE: "Nedostaje mi osoba sa kojom želim da budem i VOLIM TAJ OSEĆAJ"

Vesti 27.09.2021 22:29 0

Veze i brakovi znaju da se iskomplikuju. Sve je više parova koji se odlučuju za zajednički život pre braka da bi ustanovili mogu li da funkcionišu zajedno. I dok neki svoju sreću pronalaze upravo u tome da se svakog dana bude jedno pored drugog, za druge to ipak nije tako

Skali iz popularne serije "Dosije X" iznela interesantnu opasku o kojoj se POLEMIŠE: "Nedostaje mi osoba sa kojom želim da budem i VOLIM TAJ OSEĆAJ"

Profimedia

Glumica Džilijan Anderson objasnila je zbog čega ne živi sa svojim partnerom i priznala da ako bi počeli zajedno da žive bi to bio kraj njihove veze.

Ona je za The Sunday Times Style magazin govorila o svojoj četverogodišnjoj vezi sa Piterom Morganom. Pojasnila je da postoji "nova ideja toga kako veza treba da izgleda" i dodala da je razdvojen život pomogao i njoj i njenom partneru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

- Da smo nastavili zajedno da živimo, to bi bio naš kraj. Zaista nam je dobro ovako, nekako je poseban osećaj kada se sastanemo - kaže Anderson.

Ova majka troje dece rekla je da joj to što ne živi sa Morganom omogućava da bude potpuno posvećena svojoj deci kada provode vreme zajedno.

- Uzbudljivo je. Mi biramo vreme kada ćemo biti zajedno - govori dalje glumica (51) o svom odnosu s Morganom.

- Ne postoji ništa što nas sputava, ništa što stvara strah poput onog: 'Bože, ne mogu da odem jer ne znam što će se dogoditi sa kućom, kako ćemo biti razdvojeni?' Sada počinje da mi nedostaje osoba sa kojom želim da budem i volim taj osećaj - dodaje ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

Glumica je navela i da je zaista "velika stvar" za nju kad vidi pantalone bačene na pod i da ne oseća potrebu da mora nešto da uradi oko toga.

Tokom razgovora, zvezda serije Dosije X rekla je i kakva je razlika u započinjanju nove veze kada ste u 40-im godinama i kada ste u 20-im.

- Jako je drugačije. Smatram da ste u ovim godinama dosta ostvareniji i potpuniji, posebno ako ste imali vremena da izađete iz prethodnih veza i pronađete sebe - zaključila je Džilijan.

Komentari (0)
Loading