Bela boja joj savršeno pristaje: Eva Longorija u kežual izdanju, a njen izbor obuće je sve iznenadio

Olja Jelić Vesti 25.11.2023 15:08 0

Glumica Eva Longorija prošetala u sportsko-elegantnoj modnoj kombinaciji!

Eva Longorija

Profimedia

Kad se hoće sve se može! Očigledno je to parola glumice Eve Longorije. Ona se pre dva dana pojavila zajedno sa svojim suprugom Hoseom Bastonom u srcu Beveli Hilsa. Viđeni su kako napuštaju jedan restoran u kome su proslavili noć pre Dana zahvalnosti čiji koreni u SAD sežu od samih začetaka države.

Eva se odlučila za nešto opušteniju kombinaciju i bila je cela u belom. Gore je imala beli sako i majicu u istom tonu, dole takođe bele lanene pantalone. Iako bi svi pomislili da se dole odlučila za crne salonke, Eva je uradila potpuno suprotno. Obula je bele patike sa debelim đonom, dok je jedini komad odeće u drugoj boji bila bež torbica preko ramena. Idealna kombinacija za žene njenih godina - ležerna, a opet sa stilom.

Glumica je pre par dana napravila drastičnu promenu što se tiče frizure. Skratila je svoju dugu kosu u malo duži paž koji ju je nekoliko godina podmladio. Ovoga puta kosu je vezala i zalizala u nižu punđu i odlučila se za neutralnu šminku.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading