"Nemam prijatelje, družim se sa izbeglicama": Anđelina Džoli progovorila zašto napušta Holivud

Olja Jelić Vesti 07.12.2023 10:42 0

Slavna glumica progovorila je o razvodu, društvenom životu i karijeri u novom razgovoru za Wall Street Journa

Anđelina Džoli

EPA

U opsežnom razgovoru za Wall Street Journal Anđelina Džoli otkrila je da želi da napusti Los Anđeles.

- Odrasla sam u vrlo nezdravom mestu - Holivudu, tako da sada tražim nešto autentičnije - započela je 48-godišnja glumica.

Lepa Anđelina potiče iz glumačke porodice. Otac Džon Vojt i majka Maršelin Bertrand bili su glumci. 

- Holivudd nikada nisam smatrala značajnim ili važnim - ispričala je priznajući da nikada ne bi ponovo odabrala glumu kao svoju profesiju da može početi iznova. Smatra kako javnost previše očekuje da će deliti detalje iz privatnog života samo zato što je slavna.

Našalila se i da nema baš društveni život te da su joj najbliži prijatelji izbeglice. Radila je više od 20 godina s Agencijom UN-a za izbeglice, posećujući kampove u Kambodži, Tanzaniji, Siera Leoneu i Pakistanu.

 

 

- Ljudi koji su prošli kroz takve poteškoće su iskreniji i povezaniji, a ja sam puno opuštenija s njima. Volim da provodim vreme s ljudima koji su preživeli. Suočili su se s toliko toga u životu da to ne donosi samo snagu, već i ljudskost - objasnila je glumica.

 

 

Njenu sudsku bitku protiv glumca Breda Pita pratio je ceo svet. Nekadašnji najpopularniji holivudski par zajedno ima šestoro dece, a razveli su se 2016. godine. Nakon toga glumica nije mogla da napusti kuću od paparaca, što joj je oduzelo mogućnost da slobodno živi i putuje. Zato se sada nada da će moći više vremena provoditi u svojoj kući u Kambodži.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading