Deca ne žele da čuju za njega: Bred Pit očajan, njegovi prijatelji za sve krive "vešticu" Anđelinu

Olja Jelić Vesti 23.11.2023 13:16 0

Nedavno je izašla objava Paksa gde naziva oca "svetskim kretenom", a za vikend je Zahara prećutala prezime Pit

Bred Pit

Profimedia

Prijatelji Breda Pita progovorili su o tome koliko je očajan jer je otuđen od troje usvojene djece, a za to krive njegovu bivšu suprugu Anđelinu Džoli.

Madoks i Zahara otuđeni od svog oca jer Bred viđa samo svoje troje biološke dece prema dogovoru o starateljstvu – Šajlo i blizance Vivien i Noksa.

Za vikend je Zahara bila na događaju ulaska u sestrinstvo na koledžu Spelman u Atlanti i nazvala se Zahara Džoli, a ne Zahara Džoli Pit, što je njeno službeno ime. Priča se da su i Madoks i Paks izbacili prezime Pit u neformalnom kontekstu još pre nekoliko godina. Madoks, koji je završio fakultet u Južnoj Koreji, navodno nije razgovarao s Pitom od incidenta u privatnom avionu 2016. koji je okončao brak Džoli-Pit.

 

 

U utorak smo pisali o tome kako je izašla u javnost objava iz 2020. na kojoj Paks čestita Pitu Dan očeva.

„Srećan Dan očeva, ovom kretenu svetskog ranga”, sarkastično je napisao Paks na Instagramu 2020.

„Sa vremenom dokazuješ da si užasna osoba koja zaslužuje prezir. Nemaš obzira ni empatije prema svojima četvoro najmlađe dece koja drhte od straha kad su u tvojoj blizini. Nikad nećeš razumeti štetu koju si naneo mojojporodici jer to ne možeš shvatiti. Život mojih najbližih učinio si paklenim. Možeš svetu i sebi govoriti što želiš, ali istina će izaći na videlo", poručio je Paks u objavi koja je došla u javnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OK! Magazine (@okmagazine)

 

„Srećan Dan očeva, odurno ljudsko biće!”, zaključio je i objavu popratio fotografijom na kojoj Brad dobija Oskara za najboljeg sporednog glumca za film „Once Upon a Time... in Hollywood”.

Prijatelji bivšeg para komentarisali su ovu objavu za Daily Mail.

„Izlazak te objave u javnost je tužan i frustrira jer ne poboljšava stvari. Čak i kad pričaju loše o njemu, Bred poštuje ono što deca kažu. Nikada neće negativno govoriti o njima i gotovo nikad neće uopšte govoriti o njima u javnosti. Ova objava je savršen primer roditeljskog otuđenja“, osvrnuo se prijatelj na to kako smatra da je Anđelina uticala da deca tako negativno misle o ocu.

„Bredov tim misli da ona igra takve igre godinama, ali ne žele da budu u sukobu s njom. Prošle su godine i godine kad je pričala i prepričavala iste otrovne stvari o njemu, a zapravo je otuđila decu, što je stvarno uznemirujuće za Breda. Njemu je stalo do njih. To je porazno.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

 

Izvor blizak Anđelini rekao je da Bred može samo sebe da krivi za situaciju.

„Bred Pit nema koga da krivi osim sebe. Sve što Anđelina želi je da izleči svoju porodicu i krene dalje, ali on je ne pušta.“

Bredov prijatelj dodao je da sporazum o zajedničkom starateljstvu, prema kojem Anđelina ima više vremena s decom nego Pit, obuhvata samo biološku decu. Glumac ima vremena s njima vikendom i duže vreme tokom školskih praznika. Anđelina se požalila da bi se htela da se preseli, ali da porodica mora da ostane u Americi jer Pit živi tamo.

U prošlogodišnjim intervjuima dok je promovisao film „Bullet Train“ govorio je o svojoj „lepoj“ devojčici koja je odrasla i govorio o tome koliko je talentovana za ples za razliku od „gospodina ovde s dve leve noge“. Takođe je govorio o svom divljenju i ljubavi prema Zahari i ponosu na njena akademska postignuća.

Anđelinini prijatelji su rekli da je porodica bila pomalo iznenađena Zaharinim potezom tokom vikenda, ali ističu da su ona i njena majka izuzetno bliske.

 

 

„Bio je to vrlo značajan dan za nju i dala im je do znanja da je to ono što želi učiniti.“

Zahara je savetovala Anđelinu o njenoj kolekciji odeće za modni poduhvat koji će uskoro biti pokrenut, Atelier Jolie. Također je došla s njom u posetu Vašingtonu prošle godine i bila je prisutna na sastancima sa zastupnicima na kojima je glumica predlagala razne reforme pravosuđa. Paks je u međuvremenu takođe uključen u Atelier Jolie i skicirao je dizajn za njegov logo. On i stariji brat Madoks takođe su radili s Anđelinom na filmu „Without Blood“ koji je ona režirala ranije ove godine u Evropi.

 

@najzena.rs Udruženje "Asocijacija mama Srbije” i naš portal "Naj žena“, pokrenuo je novi video serijal „Naj mama“. One su pravi borci i majke sa velikim slovo "M" koje su svojim primerom pokazale šta nam svima znači bezuslovna ljubav. 💜 Ana Bakal (42) iz Beograda je majka deteta sa cerebralnom paralizom. Iako su prognoze bile loše, zahvaljujući njenoj upornosti, on danas hoda, priča i trenira karate! 💪🏻 Njenu priču pogledajte na portalu Najzena.rs! 📲 #mame #majke #najmama #foryoupage #foryoupage #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #najzenasrbije #najzena #jednajemajka #majka #najmamasrbije #asocijacijamamasrbije ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading