"Moja era plavuše, slušam utiske": Odvažan potez lepe Danijele Dimitrovske izazvao podelu mišljenja na mrežama, izgleda li starije ili mlađe?

Vesti 05.12.2023 11:47 0

Nikako da se naviknem na novu boju kose...

Danijela Dimitrovska

Printscreen/Instagram

Manekenka je pokazala novu boju kose i iznenadila možda i najvećom transformacijom u karijeri.

Danijela Dimitrovska je i zvanično ušla u tabor plavuša; usudila se na drastičnu promenu i pokazala kako izgleda s novom bojom kose.

Nedavno se oprobala u voditeljskim vodama, a iako je godinama bila brineta, desilo se i to – iznenadila je sve potpunom transformacijom.

 

 

"Moja era plavuše, slušam utiske", napisala je na društvenim mrežama uz fotografiju s novom frizurom. Prirodna kosa nazire se samo pri korenu, a Danijela je postala plavuša zahvaljujući pramenovima.

Iako su komentari pozitivni i mnogi su oduševljeni njenim hrabrim potezom, manekenka priznaje da joj je teško da se navikne na promenu, piše Super žena.

"Nikako da se naviknem na novu boju kose, svaki put se malo šlogiram kad se pogledam u ogledalo", napisala je na Instagramu. Većini njenih pratilaca se više dopada "staro" izdanje, odnosno prirodna boja kose; navode da izgleda starije, ali da je u svakom slučaju prelepa žena. 

 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading