Proglasili su je za najlepšu ženu koja hoda zemljom: Uhvaćena je bez trunke šminke, fanovi se zaprepastili, kažu kao da nije ista osoba

Jelena Vukelić Vesti 10.04.2024 19:28 0

Holivudska glumica Prijanka Čopra uhvaćena je nedavno na ulicama Beverli Hilsa dok se vraća sa jednog poslovnog sastanka, a proslavljena 40-godišnjakinja iznenadila je javnost ležernim izdanjem bez imalo šminke

pROFI

Profimedia

Lepa Indijka pojavila se u farmerkama ravnog kroja, prugastoj košulji, belim patikama, te bez trunke šminke na licu i sa pomalo neurednom punđom, još jednom nam pokazavši da su i slavne dive ponekad baš kao sav običan svet.

Iako Prijanka Čopra u ovom izdanju možda ne podseća na ženu koja je 2000. ponela titulu Mis sveta i proglašena najlepšom na planeti, ne može se osporiti da izgleda negovano, mladoliko i lepo, te da je jasno zašto se uz malu pomoć šminkera pretvara u kraljicu lepote. Ipak ove fotografije su prilično šokirale njene fanove, pa su usledili kometari tipa "ovo je tužno, kao da nije ista žena", do "i ti si ostarila, užas".

 

 

Inače, Prijanka je prošle godine progovorila o tome kako se tek u ovim godinama pomirila sa svim svojim manama, te da tek sada voli sebe u potpunosti, iako već dve decenije važi za jednu od najlepših žena na svetu.

- Ranije sam uvek osećala pritisak da izgledam na određeni način. Ceo život sam odgajana sa nerealnim standardima lepote - svi smo. Dok sam odrastala verovala sam da sve mora da bude savršeno, da moram da budem mršava i nosim određenu veličinu, da budem "upeglana". Trebalo mi je vremena da se pomirim sa prirodnim stanjem svoje kože i svojom prirodnom kosom - rekla je glumica.

 

 

Čopra se svojevremeno u podkastu "VS Voices" prisetila i "mračne faze" svog života nakon što je u 30-im dobila par kilograma, a nakon toga i oštre kritike.

- Jela sam svoje emocije. Moje telo je počelo da se menja, ušla sam u 30-e. Prošla sam kroz veliku borbu jer sam na Internetu dobijala uvrede kao što su: "Izgledaš drugačije", "Stariš" i još puno sličnih stvari. To mi je napravilo nered u glavi. Očigledno, odrasla sam u industriji u kojoj sam imala toliko sužen pogled o tome kakav je moj oblik tela, kakva je moja figura ili moje mere. U vreme mojih 20-ih mislila sam da je to normalno - objasnila je ova 40-godišnjakinja.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading