Najlepša žena na svetu rodila je ćerku u 40. godini: Krila je godinu dana, mala Malti je preslatka, kažu da je ista majka

Jelena Vukelić Vesti 31.05.2023 18:58 0

Prijanka Čopra objavila fotografiju sa ćerkicom Malti i prizor je predivan

Najlepša žena na svetu rodila je ćerku u 40. godini: Krila je godinu dana, mala Malti je preslatka, kažu da je ista majka

Profimedia

Na fotografiji, Prijanka Čopra nosi tamnu teksas bluzu, crne patike, crnu bejzbol kapu i crnu torbu preko ramena. Jonas je takođe izabrao opušten izgled, nosi vojničko-zelenu majicu, kaki pantalone, crno-bele bejzbol kapu i mornarsko plavi ranac. U međuvremenu, jednogodišnja Malti izgleda preslatko u haljini sa prugama i karnerima i sa šeširićem sa tačkicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

"Nedelje su za piknike. ❤️🧿", napisala je Čopra u opisu.

Neki od njenih slavnih prijatelja izrazili su svoju oduševljenost porodičnim portretom.

"Divna porodica ❤️", napisala je Salma Hajek u komentarima.

"❤️", dodala je Gigi Hadid.

Ranije ove nedelje, Čopra je podelila još jedan pogled na Malti. Slatka fotografija prikazuje Čopru kako drži Maltino malo stopalo u ruci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

"Celo moje ❤️ i moj 🌎", napisala je u opisu slike.

Inače, tokom intervjua za T"he Zoe Report" glumica je otkrila da tročlana porodica putuje zajedno "kao jedna grupa" kako bi ispoštovali intenzivne radne obaveze i Čopre i Jonasa. U vezi sa predstojećom svetskom turnejom Jonas Brothersa, Čopra je rekla: "Želim da obiđe 87 zemalja. Naše karijere su veoma važne i za mene i za njega, i volim da ga vidim kako kad je srećan."

U galeriji pogledajte kako se vole Prijanka i Jonas

 

 

U intervjuu se takođe oduševila svojim sličnostima sa suprugom. "Povezujemo se na osnovu naših zajedničkih karakteristika. A jedna od njih je ta sposobnost - mi smo vredni, ne plašimo se napornog rada, nismo plašljivi da promenimo pravac", rekla je. "Ja sam osoba koja je spremna da nauči nešto što ne znam. I takav je i Nik."

Komentari (0)
Loading