"Zgodna žena" na premijeri u Londonu: Njena lepota nas ostavlja bez daha, ali jedno smo morali da zamerimo - šta je ovo, Džulija?

Vesti 02.12.2023 17:05 0

Nosila je Chopard ogrlicu koja se isticala ispod njenih bronzanih lokna, a Roberts je takođe ambasador brenda nakita

Džulija Roberts

Steve Vas / INSTAR Images / Profimedia

Džulija Roberts pojavila se na londonskoj projekciji filma "Leave the World Behind", koji stiže na Netfliks 8. decembra, a sve oči bile su uprte u njene noge.

Roberts je na specijalnu projekciju stigla u bebi roze odeći - sakou i kratkim šortsovima, a ističući svoje bose noge, pokazala je i neobičan par cipela na nogama.

Naime, oskarovka je obula Guči cipele sa potpeticom koje izgledaju kao da su napravljene od komada kristala. Cipele su deo kolekcije za proleće/leto 2024., a glumica ih je uparila sa svetlucavim komadima nakita.

Nosila je Chopard ogrlicu koja se isticala ispod njenih bronzanih lokna, a Roberts je takođe ambasador brenda nakita.

 

 

Iako je Julija sama hodala tepihom, njen izlazak je usledio samo dan nakon što je podelila retku fotografiju svojih sada 19-godišnjih blizanaca Hejzel i Finijas sa svojim suprugom Denijem Moderom u čast njihovog 19. rođendana, piše Klix.ba.

Par se upoznao na snimanju filma "Meksikanac" 2000. godine. Snimatelj Moder je u to vreme bio oženjen Verom Štajmberg. Godinu dana nakon što je upoznao slavnu glumicu, predao je papire za razvod, a on i Julija stali su pred oltar 2002. godine. Pored blizanaca, imaju i 16-godišnjeg sina Henrija.

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading