Retko deli detalje o njihovom životu: Džulija Roberts podelila sliku sa svojim blizancima za njihov 19. rođendan

Olja Jelić Vesti 29.11.2023 11:35 0

Holivudska glumica Džulija Roberts majka je blizanaca, ćerke Hazel Patricije i sina Fineusa Valtera, koje čuva od javnosti što je više moguće i retko dijeli detalje o njihovom životu, no sada se oglasila povodom njihovog 19. rođendana i objavila fotografiju dok su bili bebe.

Džulija Roberts

EPA

Holivudska glumica Džulija Roberts majka je blizanaca, ćerke Hazel Patricije i sina Fineusa Valtera, koje čuva od javnosti što je više moguće, ali sada se oglasila povodom njihovog 19. rođendana i objavila fotografiju dok su bili bebe.

"19. Nema reči za ovu radost, zabavu i divlji ritam zajedničkog života", napisala je uz objavu. "Neka im je najsrećniji rođendan, puno ljubavi im šaljem", "Wow, već imaju 19", "Srećan im rođendan", samo su neki od komentara njenih pratioca koje je oduševila ova objava.

 

 

Glumica je blizance dobila sa svojim suprugom, snimateljem Denijem Moderom, a par, koji je u braku od 2002. godine, ima i 16-godišnjeg sina Henrija Danijela. Džulija je upoznala Denija na setu filma The Mexican 2000. godine, kada je on još bio u braku sa Verom Steimberg.

 

@najzena.rs Udruženje @asocijacija_mama_srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Sandra Jovanović iz Beograda je pravi primer žene koja se lavovski borila da postane majka, uprkos tome što karte nisu bile na njenoj strani. Ona je posle 13 neuspešnih vantelesnih oplodnji uspela u 14. da dobije bebu, ćerku Ljubicu. To ne znači da je njen put bio lak, već i na sve ovo je imala komplikacije u trudnoći. Njenu priču pogledajte na našem portalu! 📲 #najžena #majke #mama #majka #najmama #emisija #srbija #fypシ #foryoupage #jednajemajka ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading