Nakon glasina o prekidu Bjanka Senzori opet viđena sa Kanjeom: Njen kontroverzni stajling u centru pažnje, pokazala svoju "divlju" stranu

Olja Jelić Vesti 30.11.2023 16:18 0

Bjanka Senzori ponovo je iznenadila sa svojim modnim odabirom inspirisanim divljinom

Bjanka i Kanje

Profimedia

Australijska arhitekta Bjanka Senzori bila je u utorak sa svojim suprugom Kanjeom Vestom na proslavi otvorenja prodavnice modne dizajnerke Amine Muadi u Dubaiju. Bjanka je nosila odevnu kombinaciju inspirisanu divljinom, a kao modni dodatak ispred sebe imala je plišanu životinju. Osim nje, nosila je kratku, usku smeđu haljinu uparenu sa bež čizmama i krznenom kapom.

Tokom noći Bjanka je držala plišanu životinju privijenu uz grudi dok je pozirala uz repera. On je bio obučen u crno i zaogrnut dugim crnim mantilom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

 

Pre ovog izlaska, par su stigle glasine o prekidu. Kanje i Kris Braun pevali su novu esmu „Vultures”  koja uključuje stihove o polnom odnosu sa Jevrejkom. U tome Censori ne vidi niša loše i misli da su stihovi „izvučeni iz konteksta”, pisao je Daily Mail u sredu.

Uprkos tome što Bjanka i dalje podržava muža, navodno su proveli neko vreme razdvojeni jer su bliski Bjankini ljudi došli do nje i sa njom razgovarali.

„Njena porodica nikada nije obožavala Kanjea, a oni koji su joj bili bliski pitali su se je li udaja za njega bila ispravna odluka”, rekao je izvor za US Sun ranije ovog meseca.

„Vrlo je teška osoba i za njega je teško raditi, a Bjanka je bila jedna od najstrpljivijih osoba koje su ikada imale posla sa njim. Sva je oko Kanjea”, nastavio je.

Iako je izvor tvrdio da bi „njena porodica i prijatelji radije da nije”, primetili su kako je verovatno da će mu se Bjanka „vratiti za predstavljanje albuma” dodajući da „ona voli stil života” koji vodi sa njim.

 

 

Komentari (0)
Loading