Kajli fura "korona vajb"? Maska na licu će biti mala maca kada vidite ostatak autfita, milijarderka je neprepoznatljiva!

Vesti 29.11.2023 17:57 0

,,King Kajli" je nosila crni džemper, široke i dugačke farmerke i crne baletanke...

Kajli

no byline@backgrid.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna milijarderka i rijaliti zvezda Kajli Džener (26), ,,uhvaćena" je dnevnom izlasku u rodnom Los Anđelesu u vrlo neuobičajenom autfitu.

Dženerova je svoj tipičan seksi stil zamenila ležernim komadima koji su dobili mnoštvo lepih komentara od fanova. Mnogi su istakli da vole njene provokativne kombinacije, ali da takođe cene i njena opuštenija, svakodnevna izdanja.

,,King Kajli" je nosila crni džemper, široke i dugačke farmerke i crne baletanke. Uz to je, po uzoru na slavnog dečka Timotija, na lice stavila crnu masku, koja iako podseća na eru korone, nije tu da bi je štitila od bolesti, već kako bi slike uslikane od strane paparaca bile manje vredne.

 

 

Fanovi su takođe zapazili da je Kajli nosila i torbicu sa jednostavnim detaljem i malom kopčom na prednjoj strani, što je vrlo neobično za nju, s obzirom da više preferira luksuzne modne detalje.

Torbica je visila sa njenog ramena i padala na njen struk dok je Kajli razgledala odeću u prodavnici H. Lorenco, a onda je produžila ka delu sa muškim cipelama, zbog čega su se svi zapitali da li možda bira božićni poklon za svog dragog.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading