Manje je više: Šminkerske tajne Kajli Džener kako da postignete efekat "no make-up" izgleda

Olja Jelić Vesti 25.11.2023 10:58 0

Nanošenje šminke na prava mesta sa znatno manjom količinom proizvoda se i te kako pokazalo produktivnim. Upravo nam je to dokazala Kajli Džener.

Kajli Džener

Printscreen/TikTok

Nanošenje šminke na prava mesta sa znatno manjom količinom proizvoda se i te kako pokazalo produktivnim. Upravo nam je to dokazala Kajli Džener. U njenom poslednjem videu nam pokazuje svoju svakodnevnu mejkap rutinu u kojoj kreira "no-make-up-make-up look". To postiže sa samo četiri proizvoda. 

Ne krijemo da nam je Kajli Džener puno puta poslužila kao bjuti i modna muza. Pokrenula je vlastitu liniju proizvoda za negu kože Kylie Skin potpuno sama, lansirajući prve proizvode 22. maja 2019. godine. I od tada ne silaze sa liste najprodavanijih. Cilj koji je imala za svoju firmu bio je da stvori pristupačnu i lako dostupnu liniju učinkovitih proizvoda za negu kože. U tome je i uspela. A nedavno je iz uplivala u modne vode. 

 

 

U nedavnom videu koji je objavila, Kajli svoju svakodnevnu mejkap rutinu započinje sa nanošenjem bronzera. Stavlja ga na uobičajena mesta koja se konturišu, poput nosa, jagodica, i vrha čela. Nakon toga, bronzer nanosi na svoje kapke. Tankom četkicom sve to blenda. Jednom kada je završila sa konturisanjem lica, nanosi korektor na svoju T-zonu.

 

@kyliejenner 🫶🏻🫶🏻 @Kylie Cosmetics ♬ Streets - adrian

 

Na vrh i sredinu čela i ispod očiju kako bi prekrila svoje podočnjake, takođe i na područje ispod konturisanih jagodica. Ono što je interesantno jeste da u njenoj mejkap rutini nema mesta puderu i maskari. Rumenilo u jarko roze boji nanosi na svoje jagodične kosti. I kao perfektan finiš, na usne stavlja balzam u nude nijansi. Ovaj mejkap lako možete postići sa proizvodima koje imate. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading