Prirodna lepotica: Slavna glumica Džulija Roberts objavila fotke bez trunke šminke i zapalila Instagram

Olja Jelić Vesti 18.11.2023 15:34 0

Na fotografijama koje je objavila na Instagramu glumica Džulija Roberts pokazala je kako izgleda bez šminke, u potpuno prirodnom izdanju.

Džulija Roberts

Shutterstock

Holivudska zvezda Džulija Roberts  koju prepoznatljivi osmeh, harizma, lepota i prirodnost već decenijama svrstavaju među najlepše žene sveta, poklonila je fanovima svoje "drugo lice".

Objavila je fotografiju na kojoj nema ni trunku šminke i napravila apsolutnu pometnju. Pozitivni komentari su se samo nizali. 

 

 

Fotografija je pokazala da Džulija prirodno stari i izgleda prelepo čak i nenašminkana, sa jedva primetnim borama i običnom frizurom.

Pored objave Džilija je dodala i najavu svog novog filma. Ona, naime, igra u psihološkom trileru "Leave the world behind" sa slavnim kolegama Itanom Houkom i Kevinom Bejkonom. Premijera je zakazana za 22. novembar.

 

 

Na svom Instagramu profilu Džulija je objavila i simpatičnu fotografiju snimljenu u atomobilu. Na njoj je takođe u prirodnom izdanju i sa prepoznatljivim širokim osmehom.

 

@najzena.rs Da li više nosite štikle ili ravnu obuću? 👠👟 Pišite nam u komentarima 👇🏻 #najzena #zena #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #stikle ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading