Skandal koji je tresao Holivud ih samo zbližio: Vil Smit pozirao sa suprugom, svi se pitaju da li mu je oprostila prevaru?

Olja Jelić Vesti 25.11.2023 13:29 0

Tokom intervjua za promociju Džejdinih memoara "Worthy", glumica je otkrila da je rastavljena od Vila Smita već sedam godina

Vil i Džejda Smit

EPA

Vil Smit i Džejda Pinket Smit ujedinili su se za omiljeni američki praznik Dan zahvalnosti, a voditeljka emisije "Red Table Talk" i oskarovac čak su i pozirali zajedno za crno-belu fotografiju koju su u petak podelili na Instagramu.

Delovali su prilično sretno dok je Vil sa ljubavlju naslonio svoju glavu na Džejdinu i nežno je dodirnuo.

Na ostalim fotografijama koje je objavila par pozira sa svojim sinom Džejdenom, ćerkom Vilou (23) i Vilovim sinom Trejem Smitom iz prvog braka. 

"Savršen Dan zahvalnosti, nadam se da je i vaš bio", napisala je pored fotografija.

 

 

U svakom slučaju, par izgleda opušteno i srećno, barem za potrebe fotografisanja. Nove porodične fotografije usledile su dve nedelje nakon što je navodni bivši pomoćnik Broder Bilal tvrdio da je pre nekoliko godina ušao u Smitovu garderobu ​​i zatekao ga sa glumcem iz "Vriska 2" Dinom Martinom.

Tokom intervjua u emisiji "Unwine With Tasha K", Bilal je rekao slušaocima da je "otvorio vrata Denove garderobe" i zatekao ga sa Vilom. Vilov predstavnik oštro je negirao tvrdnje da je glumac spavao sa Martinom, koji je bio u braku s glumicom Tišom Kampbel od 1996. do 2000. godine. Drugi izvor rekao je za TMZ da glumac čak "razmišlja o poduzimanju pravnih koraka" zbog optužbi.

U međuvremenu, Vil i Džejda dodatno su punili naslovnice poslednjih nedelja od kada je voditeljka objavila svoje memoare "Worthy" prošlog meseca. Tokom intervjua za promociju knjige, glumica je otkrila da je rastavljena od Vila već sedam godina.

"Još uvek pokušavamo da shvatimo što dalje. Zajedno smo odradili stvarno težak posao. Upravo smo duboko zavoleli jedno drugo i shvatit ćemo kako to deluje na nas", ispričala je prošli mesec za časopis People. Otprilike u isto vreme Džejda je u intervjuu za Hodu Kotb priznala da ona i Vil i dalje "žive odvojeno". Par je u braku od 1997. godine.

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading