Britni Spirs zaintrigirala fanove: Objavila fotku sa misterioznim muškarcem, Instagram se usijao od komentara

Olja Jelić Vesti 23.11.2023 15:18 0

Kejd Hadson prijatelj je slavne pevačice već 14 godina, a od prošle godine je njen menadžer

Britni Spirs

Shutterstock

Britni Spirs zaintrigirala je fanove kada je u utorak uveče objavila fotografiju na Instagramu, sada izbrisanu, na kojoj je muškarac bez majice kojeg je identifikovala kao svog „ujaka“.

„Što ako su njegova leđa moje lice?“, napisala je uz objavu.

Međutim, otkriveno je da je tajanstveni muškarac njen najbolji prijatelj već 14 godina i sadašnji menadžer Kejd Hadson koji je postao njen menadžer prošle godine nakon što je Leri Rudolf dao otkaz nakon 25 godina.

Za to vreme Kejd je bio njen agent i podrška pokretu #FreeBritney, a o tome je pisao svojevremeno i na svom Instagramu.

„Čak i ako ljudi to sada ne vide, izaći će na videlo. Oni koji bi se trebali da brinete, znate ko ste“, napisao je Hudson, prenosi TMZ.

Kejd je viđen da prati pop zvezdu u izlascima, na odmorima, a ponekad se čak vidi u pozadini njenih plesnih/manekenskih videa.

 

 

Godine 2017. optužen je da je glumcu Šinu Rosu nudio kontakte u industriji u zamenu za seksualne odnose, a te optužbe Kjed je negirao i pojasnio LA Timesu da je tada bio samo pijani 23-godišnjak asistent PR-a.

Britnini hvaljeni memoari „The Woman In Me“ tri nedelje su bili na vrhu najpopularnijih bestselera New York Timesa. Prošlog meseca Deadline je izvestio da postoje zainteresovani koji bi kupili prava za snimanje serije bazirane na knjizi.

 

Komentari (0)
Loading