Najbogatija Srpkinja se odrekla prezimena koje je proslavilo: Nije uzela ni devojačko, evo kako se sad preziva Slavica Eklston

Olja Jelić Vesti 22.11.2023 13:58 0

Slavica Eklston više se tako ne preziva i sada je uzela majčino prezime.

Slavica Eklston

EPA

Gotovo 15 godina nakon razvoda od Bernija Eklstona njegova bivša supruga Slavica promenila je prezime.

Više se ne preziva Eklston, ali ni Radić, što je bilo njeno djevojačko prezime. Kako pišu 24 sata, a prenosi Večernji list, uzela je majčino prezime, pa se sad zove Slavica Malić i sa tim se prezimenom početkom maja upisala kao vlasnica kuće u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika. Osim u Velikom zatonu Slavica je prijavljena i na adresi u Rijeci.

Slavica je 2015. godine u Zatonu kupila kamenu kuću, koju je odlučila da sruši do temelja i na lokaciji uz more napravi novu po svom planu. To nije teklo baš glatko, ali uprkos sukobima sa susedima i drugim problemima, kuća je ipak dovršena 2017. godine, a poznato je da je samo na uređenje do sredine 2018. Slavica potrošila četiri miliona evra.

Osim u Hrvatskoj, Slavica boravi i na adresama u Londonu i Švajcarskoj.

U njenom domu u Švajcarskoj ranije ove godine napala su je dvojica maskiranih muškaraca koji su provalili usred noći dok je spavala ali su uspeli da pobegnu policiji, a Slavica je tom prilikom pretrpela lakše telesne povrede.

Slavica je razvodom od nekadašnjeg šefa Formule 1 Bernija Eklestona postala najbogatija Srpkinja i pripalo joj je više od milijardu dolara vrednih nekretnina i udeo u deonicama. Berni i Slavica u braku su bili od 1985. do 2009. godine i zajedno imaju dve ćerke, Tamaru i Petru.

 

 

 

Komentari (0)
Loading