"Zvuči kao objava o raskidu": Misteriozna poruka Kendal Džener uz provokativne fotke zaintrigirala njene fanove

Olja Jelić Vesti 21.11.2023 21:37 0

Kendal Džener zapalila Instagram provokativnim fotografijama

Kendal Džener

EPA

Obožavatelji porodice Kardašijan-Džener došli su na svoje zbog nove provokativne objave Kendal Džener, koja je nizom izazovnih fotografija promovisala novu kampanju, odnosno, odeću poznatog modnog brenda Calvin Klein.

Prema Page Sixu, Kendal, koja je ambasadorka luksuznog brenda, otkrila je gotovo ciele grudi dok je nosila otvoreni crni sako bez ičega ispod. Zvezda realitija "Kardashians", koja je jaknu uparila s niskim farmerkama, izvila je leđa dok se naslanja na zid. Fotografija je snimljena odozdo i istaknula je njene grudi i ravan stomak.

Na drugoj slici, koja je snimljena izdaleka, skinula se u crni brus i odgovarajuće donje rublje. Ležala je ispružena na luksuznom kauču u dnevnoj sobi koja je takođe bila slabo osvijetljena. Sa nogama savijenim i sklupčanim prema sebi, brineta je pokazala svoju vitku figuru i zabacila glavu na jastuk. Podigla je jednu ruku do lica, a drugu prebacila preko tela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

 

Neki obožavatelji istakli su kako bi ovo mogla biti "osvetnička objava". Naime, prošle nedelje Kendal je podelila zagonetnu poruku zbog koje su se obožavatelji zapitali jesu li ona i poznati reper Bad Bunny prekinuli.

- Ono što je meni namenjeno, jednostavno će me pronaći - napisala je Kendal uz fotografiju zalaska sunca.

Korisnici društvenih medija brzo su preplavili komentari sa primedbama poput "Zvuči kao objava o raskidu" i upitali je "Ko te povredio?".

Zadnji put su Kendal i portorikanski reper viđeni zajedno u javnosti 29. oktobra, a navodno su zajedno od februara ove godine.

 

 

Komentari (0)
Loading